FC Fredericia tabte 2-0 på udebane til FC Sydvest. At dømme ud fra reaktionen er det ikke jordens undergang for hverken trænerne eller spillerne, der i stedet alle hæfter sig ved de nye ting som Michael Hansen er kommet med.

Et nederlag til et 2. divisionshold i Sydbank Pokalen var ikke forventet. Det kunne man også godt mærke efter kampen, hvor vi talte med den nye FC Fredericia-træner, Michael Hansen.

»Det var et dårligt resultat, hvis man ser det sort på hvidt. Jeg lærte meget i forhold til den enkelte spiller, og man kan også mærke, at spillerne skal lære det jeg vil. Vi lærte det på den hårde måde, men niveau var også for dårligt,« siger Hansen og fortsætter:

»Jeg er ærgerlig over resultatet, men vi er på vej hen mod andet spillemæssigt. Det er på mange måder samme stil, men med nye ting. Spillerne har spørgsmål, som vi kan arbejde videre med, og jeg fik svar på, hvor de er fysisk og spillemæssigt.«

https://www.vinmedmere.dk/

Hvilke svar fik du?

»Jeg fik blandt andet set Høegh på højrekanten, hvor jeg gerne vil se ham med de kreative evner han har.  Jeg vil have han er meget på bolden, og så kan jeg se, hvordan jeg skal guide ham hen mod det jeg vil. Sådanne er der brugbare svar hele vejen rundt,« siger Michael Hansen.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på mandag, hvor AC Horsens venter i en sidste testkamp på Slagelse Stadion i en kamp, der er udvalgt til en VAR-testkamp.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer