FC Fredericia vandt søndag eftermiddag 2-0 mod FC Helsingør. Især det udtryk fredericianerne kom med glæder holdets cheftræner, Michael Hansen.

Solen skinnede på to måder over Monjasa Park. Dels var det et dejligt forårsvejr, og dels vandt FC Fredericia forårets første sejr på hjemmebane.

– Det i sig selv er helt fantastisk, men også holde til nullet. Vi scorede to mål igen, kun for anden gang i foråret, så alt det var godt. Det, der er glædeligst og vigtigst er udtrykket vi havde. Vi kom med friskhed og intiativ mod et godt hold. Det er kun deres andet nederlag i lang tid. Det er et hold, der giver problemer, men vi kom frisk ud i nærkampende og vi havde en god defensiv struktur i presspillet. Vi skabte mange chancer og vandt fortjent 2-0, og vi kunne have lavet flere mål, men det var en god indsats, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Til kampen havde Michael Hansen valgt at stille op med Mikkel Knudsen og Mathias “Malte” Johannsen i midterforsvaret, og det var der en særlig grund til.

https://andresens-vvs.dk

– Der var forskellige muligheder. Jeg havde set Knudsen i en halvleg derinde, og det løste han godt. Ham og Malte har noget simpelthed over deres boldomgang, og har en defensiv tanke, og det kan jeg godt lide. Jeg ville have Ritter og Alexander på backsene til at have gode offensive løb, og så ville jeg have Raphael på midtbanen. Hans kamp i dag viser meget godt, hvorfor jeg ville det, siger Michael Hansen. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer