FC Fredericia tabte 0-1 på hjemmebane til Hvidovre, og selvom der mellem felterne ikke var den store forskel på de to hold, så så FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, én faktor, der var en forskel.

FC Fredericia indkasserede det første nederlag siden d. 31. oktober på udebane mod Esbjerg. Siden var det blevet til uafgjort mod Viborg, og efter landsholdspausen havde FC Fredericia inden dagens kamp besejret Kolding og Skive, men mod Hvidovre kom FC Fredericia ned på jorden, da holdet tabte.

»Det blev en kamp, som man kunne have spået på forhånd med to gode hold, der prøvede at lave chancer i begge ender. Hvidovre havde stor kvalitet på en afslutning, der gav mål, og vi havde 4-5 chancer og et straffespark, sådan er fodbold.  Mellem felterne udfordrende vi hinanden , de har stort repertoire og når vi ikke har større kvalitet i vores afslutninger, ender man med at tabe. Nogen gange kan man få et rap over fingrene og lære af det,« sagde Michael Hansen.

http://adp-as.dk

Ti minutters tid inde i opgøret ved stillingen 0-0 misbrugte FC Fredericia et straffespark, og det kunne have ændret kampbilledet fuldstændigt.

»Vi er ude at gætte så, men de vinder 1-0. Det kunne have været 1-0 i den anden ende og det kan vise, at vi manglede den tekniske kunnen.  Vi manglede forudseenhed i vores offensive spil, der gjorde, at chancerne ikke blev så store. Når jeg tæller 5-6 pæne chancer, så håbede jeg, at vi fik 10 eller 12,, men vi mødte et hold, der havde selvtillid og byder alle op til dans,« forklarede Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvad er forskellen på i dag og mod Skive?

»Først og fremmest er det modstanderen, tror jeg. De er dygtige en mod en og lægger fysik i, så der er mange ting at forholde sig til med, hvad spillerne skulle på banen. Det så ud som om, at vi ikke havde overtal i den del af spillet som jeg havde regnet med og så sparkede vi ikke bolden ind. I dag brændte vi 2-3 pæne chancer og et straffespark, så byder du din modstander ind i kampen, sådan er mål jo dejligt for det her spil, da det afgører kampe,« sagde Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer