FC Fredericia tabte lørdag 3-1 til Esbjerg, og forskellen på de to hold blev udstillet i for stor grad, hvis man spørger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

Inden kampen lå FC Fredericia på andenpladsen og Esbjerg lå på fjerdepladsen, men kigger man dybere ned det i det er der forskel på de to hold i Esbjergs favør. Det kom også til udtryk, særligt i første halvleg, hvor FC Fredericia ikke fik et ben til jorden.

Efter kampen talte vi med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, som vi lagde ud med at spørge om, hans mandskab spillede sæsonens dårligste første halvleg.

»Det var jeg ikke. Jeg kan ikke huske dem, når vi har spillet ti nu. Men Esbjerg var for dygtige til os i dag. De skaber langt flere chancer end vi gør, og de har mere fysik og løser en mod en-dueller bedre end os. Når vi spiller fodbold løser vi det fint nok, men når vi skal skabe noget eller forsvare os tager de os mand mod mand,« siger Michael Hansen, der kunne notere sig, at alle tre mål blev scoret efter dødbolde:

»Det kunne have været andelredes. Der var åbent spil, hvor de også har flere chancer end os. Dødbolde er en del af det, og andenboldene omkring det er afgørende. Om seks dage står vi der igen mod et hold der er skarpe til den del. Når vi har fået nederlaget på afstand, og det tænker jeg, at jeg har nu, så skal vi hive lærdommen ud. I anden halvleg greb vi kampen på en anden måde end i første halvleg. Vi vidste, at der var forskel på os og Esbjerg, men forskellen blev tydelig,« siger Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Tidligere på sæsonen vandt FC Fredericia mod Silkeborg, men selvom holdet vandt den kamp, så mener Michael Hansen, at man også i den kamp kunne se gabet mellem fredericianerne og de formodede tophold.

»Forskellen mod silkeborg var ligeså stort. For det første var det på vores hjemmebane, og for det andet tabte vi statistikkerne, ligesom vi taber dem i dag. Det er hvor vi er, og heldigvis for det, da vi så har meget arbejde med i det næste lange stykke tid,« siger Hansen, der i pausen reagerede ved at skifte Justin Shaibu og Mathias Gertsen, og det var der en særlig grund til:

»Vi overvejede om vi skulle matche deres fysik eller skulle gå all-in og sige, at hvis vi skal have noget ud af det, så skulle vi have spil  igang på deres halvdel. Det var ikke nogen strafaktion. Vi har ikke råd til at smide en halvleg, selvom kampen var tabt, så ville vi se om vi kunne komme tilbage,« siger Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer