FC Fredericia havde over 20 skud på mål, men fik kun puttet bolden i kassen en gang mod HB Køge og måtte derfor nøjes med 1-1.

https://www.vinmedmere.dk/

Der var en blandet stemning efter kampen. FC Fredericia udlignede i det 89. minut, men der var ikke euforisk stemning over det, da følelsen var, at det skulle være blevet til mere. Kigger man på det spillemæssige, bortset fra afslutningerne og skarpheden i feltet i afgørende situationer, var der dog en god præstation at spore.

»Det var en spændende kamp for os og god forstået på den måde, at indholdet var godt. Vi kom hurtigt bagud og byggede det flot op bagefter. Vi havde ikke kvaliteten til mange mål, men vi havde god energi og godt spil, så jeg var lykkelig over scoringen til 1-1. Indholdsmæssigt var det en fantastisk kamp at gå på ferie med, da man kan se vores potentiale kontra de andre kampe på det seneste. Jeg var glad for 1-1 og præstationen, og så må jeg erkende, at selvom vi var bedst og skulle have vundet, så var vi ikke gode nok til den sidste del, det glæder jeg mig til at arbejde med,« sagde FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen efter opgøret.

Inden scoringen i det 89. minut havde FC Fredericia rundet over 20 skud på mål, og det siger flere ting om FC Fredericias præstation. Dels at holdet spillede sig frem til mange chancer, men også at holdet manglede skarphed foran kassen.

»Vi har virkelig mange skud, også i feltet. Vi skulle have lavet flere mål i dag, og det er det vi mangler for at blive rigtig dygtige. Det er godt at vi mangler det, da vi så har noget at øve på. Den enkelte spiller skal blive bedre i afgørende situationer,« forklarede Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

En af de ting FC Fredericias efterår har været plaget af, har været skader til angriberne, og det har også noget at sige i forhold til manglende skarphed.

»Justin scorede i dag, da han kom  ind, men den sidste periode er det den position vi har været sårbare på. Steven Enna har været ude hele sæsonen, Anders Holvad i 2/3 af den,  DennisHøegh har  været  ude i 5-6 kampe og Justin har haltet på det seneste. Vi har ikke været gode nok til at finde den rigtige besætning, men vi har spillet et godt efterår,« konstaterede Hansen

Kigger man i tabellen betyder det al verden, at FC Fredericia ikke tabte opgøret til HB Køge, som med det uafgjorte resultat fortsat er seks point efter FC Fredericia, der er på fjerdepladsen mod sjællændernes syvendeplads.

»Det var meget vigtigt. Et point var godt og vi tog to fra Køge, så der er en gruppe på seks hold, hvor tre kommer med og tre gør ikke, Det slagsmål er vi i , og HB Køge er der en af de direkte modstandere,« forklarede Michael Hansen. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer