FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, var ikke tilfreds med Agon Mucollis første del af første halvleg. Efterfølgende spillede Mucolli sig gevaldigt op, og endte med at score på et drømmehug, der sikrede FC Fredericia 1-1 mod Viborg.

https://www.vinmedmere.dk/

Der var knald på. FC Fredericia spillede 1-1 mod Viborg, men det var langt fra givet, at der ikke blev scoret flere mål i opgøret.

»Den kunne gå begge veje. Vi havde store chancer imod os, så på en måde, når man ikke kan vinde er det tilfredsstillende med et point . Det var en fed kamp at være med i med tempo og intensitet. Der var nerve i duellerne, attitude og aggressivitet,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

På tribunen efter kampen var reaktionen: “Det var ligesom en Vejle-kamp. Der var knald på.” Den præstation og attitude FC Fredericia lagde for dagen var Michael Hansen glad for.

»Det var fedt. Det var en god attitude og præstation i forhold til for seks dage siden. Der ar lidt igen og kampen kunne være gået ilt begge sider. Vi ramte vores topniveau i store dele af opgøret, og vi har en masse indhold at bruge til noget,« siger han og sætter ord på Agon Mucollis drømmehug til 1-1:

»Der skulle noget ekstaordinært til. vV spillede ikke de andre chancer store nok. Som jeg ser det var vores chancer lidt svagere, og Viborg havde klarere chancer undervejs og nogen gange skal der individualitet til. Det er derfor de er med,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

25 minutter inde i opgøret lignede Mucolli ikke den fredericianske helt. Michael Hansen råbte meget højt af bysbarnet, som han ikke var tilfreds med i presspillet. 

»Jeg synes hans reaktion efter 25 minutter var svar på tiltale. Det roste jeg i pausen,« siger Michael Hansen og slutte med at fortælle om, hvordan det var at rejse sig ovenpå en sløv omgang mod Esbjerg og så spille et brag af en kamp mod topholdet Viborg:

»Det er meget tilfredsstillende. Det er dejligt at være med til at have en kamp, der vipper og kunne være gået begge veje. Man ærgrer sig over ikke at score og man glæder sig over redninger og at stolpen var. Når vi får pusten ned, så ser vi en indsats fra Fredericia, der var flot,« siger Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer