FC Fredericia spillede 1-1 på udebane mod Vendsyssel efter et opgør, hvor FC Fredericia havde chancerne til at vinde. Efter kampen talte vi med cheftræner Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

Mulerne hang ned ad. Følelsen var ikke til at tage fejl af – FC Fredericia ville have haft de tre point med hjem til Fæstningsbyen efter, at Kristian Kirkegaard, Mathias Gertsen og Henry Uzo havde haft chancer, der kunne være gået i mål.

»Det er en ambivalent føleles. Vi står med et ben i begge lejre, da vi har muligheden for at vinde , og mangler kvalitet. Når vi tingene lykkedes har vi gode løb frem ad banen , men jeg har ambitioner om det er flere gange.  Jo bedre kvalitet vi havde, jo flere muligheder havde for at score,« sagde Michael Hansen efter opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC-træneren kunne især notere sig, at skarheden manglede foran mål.

»Det er den kvalitet, der gjorde , at vi tabte til Helsingør, hvor vi også brændte meget. Der er heldigvis en masse ting at træne så. Heldigvis kommer vi til situationer,« sagde Michael Hansen, der til opgøret havde rokeret en del rundt pga. tvungne udskiftninger og derfor er det ene point acceptabelt på den front:

»Jeg tror, når jeg kører hjem i bussen, er jeg tilfreds og stolt af, at vores hold klarede det godt med mange nye på forskellige positioner.  To stoppere der startede for første gang under mig i turneringen og Nybo stod for første gang og så fik vi ikke Justin med på vores spillerliste. Det kunne have hyldet os ud, men det skete ikke.«

Kampen bød samtidig på startdebut til Alexander Jensen, der spillede den første times tid på venstrekanten.

»Det er dejligt og mega fortjent. Han har fået indhop på forskellige positioner, og det har ikke kun været i kamp, men også til træning. Han har trænet flot og på højt niveau hver dag siden han er kommet til,« sagde Michael Hansen, der sender FC Fredericia i kamp igen på onsdag mod HB Køge på udebane.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer