FC Fredericia styrkede sig på transfervinduets sidste dag med midterforsvaren Lukas Enevoldsen, der tidligere er blevet set an af klubben.

Før sæsonen var der fra FC Fredericias side en forventning om, at Sonni Nattestad skulle gå hen og blive en af de bærende kræfter i midterforsvaret, men Nattestad har været sat tilbage af skader og er nu i gang med at komme i ordentlig fysisk forfatning.

Da samtidig Mathias “Malte” Johannsen var ude i et par uger med en skade efterlod det FC Fredericia tilbage med Erik Nissen som den eneste rendyrkede midterforsvarer. Det tvang anfører Christian Ege ned i midterforsvaret, og FC Fredericia stod uden alternativer, hvis Nissen eller Ege skulle gå i stykker.

Derfor har FC Fredericia ledt efter en ekstra midterforsvarer, og det lykkedes, da klubben har hentet Lukas Enevoldsen fra Brabrand.

“Han har været med hos os i opstarten, og blev ikke tilbudt en kontrakt i første omgang, men lige nu har vi brug for en ekstra midterforsvarer,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN, og fortsætter:

“Typemæssigt minder han om Christian Ege, så det er en krigertype vi får tilføjet,” fortæller Stig Pedersen om Lukas Enevoldsen, der blandt andet har en fortid hos Thisted, da de spillede i 1. division.

I første omgang har FC Fredericia og Enevoldsen indgået en aftale gældende for resten af 2019.

https://www.facebook.com/menyfredericia/