FC Fredericia er det hold, der har lukket tredje flest mål ind i NordicBet Ligaen. Midterforsvareren Lukas Enevoldsen fortæller, at det er noget man arbejder på at forbedre til hver eneste træning.

Fire nederlag i træk. Det er status for FC Fredericia forud for dagens kamp mod Næstved, og det gør, at fredericianerne nu bliver pustet i nakken i forhold til kampen om tredjepladsen.

“Lige nu fylder det ikke meget,. Vi må ud at gøre alt for hvad vi kan for at få en sejr. Vi har spillet godt i de seneste par kampe og gjort mange rigtige ting. Det skal vi ikke lægge bag os, men vi skal lægge resultaterne bag os,” siger Lukas Enevoldsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Enevoldsen har i det meste af foråret set til fra bænken, men mod Skive fik han chancen fra start.

“Det var sjovt. Det var dejligt at være med igen, og det var ærgerligt, at vi ikke vandt. Jeg var glad for at få chancen,” forklarer den høje midterforsvarer.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia er det hold i rækken, der har lukket tredje flest mål ind. Med 47 indkasserede mål er holdet kun overgået af FC Roskilde og Nykøbing, som begge ligger til nedrykning.

“Det er ikke fedt. Jeg synes, at vi skal kigge på, om vi arbejder med de rigtige ting i forhold til at lukke mål ind. Det arbejder vi på hver dag. Vi skal have en mere solid defensivt, og så længe vi arbejder med det, og vi arbejder med de rigtige processer, så skal vi også kigge mod at se resultaterne i kamp,” siger Lukas Enevoldsen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Næstved klokken 19:00 på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer