Det blev til et nederlag i kamp i den første kamp efter Jonas Dals afgang fra FC Fredericia. De personlige fredericianske fejl blev straffet ved kasse et, og det endte derfor med, at FC Midtjylland sejrede med 5-1.

FC Fredericia spillede fredag eftermiddag en testkamp mod FC Midtjylland. Kampen fandt sted på hybridbanen på Herning Fremads træningsanlæg. Lige op til kampstart stod det ned i stænger, men da kampen blev fløjtet igang stoppede den værste regn, og der var dermed optimale betingelser til en god kamp.

Den midlertidige cheftræner for FC Fredericia, Thomas Ransborg, havde valgt følgende startopstilling:

Elias Olafsson
Mikkel Knudsen – Lukas Enevoldsen – Mathias Johannsen – Sebastian Avanzini
Andreas Oggesen – Christian Ege Nielsen
Anders Holvad – Mathias Gertsen – Christian Tue 
Dennis Høegh

Avanzini er fortsat på prøve i den fredericianske klub, og den alsidige spiller, der kan spille begge backs og fløje, skulle vise sig frem i en sidste kamp inden der formentlig tages stilling til, om det er en spiller, der skal tilknyttes på permanent basis.

FC Midtjylland er inde i et program med Champions League-kvalifikation. Derfor var de helt store stjerner ikke med i kampen, men spillere som Junior Bramado, Rasmus Nicolaisen, Lasse Vibe, Mikael Anderson og Ronnie Schwartz var med i truppen. Af de nævnte startede den målfarlige angriber, der blev sidste sæsons topscorer i Superligaen, ikke inde.

https://www.vinmedmere.dk/

Fra start var det tydeligt, at det er hold på to forskellige niveauer. Hvor FC Fredericia på tirsdag møder FC Sydvest i pokalen, så spiller FC Midtjylland altså Champions Leauge, hvor de senest har ekspederet det bulgarske mesterhold Ludogorets ud. 

Det var sporadisk hvad FC Fredericia kom med, og efter et boldtab kom FC Fredericia bagud 17 minutter inde i opgøret, og kort tid efter fordoblede Junior Brumado føringen, da han satte indersiden på et indlæg og udplacerede en chanceløs Elias Olafsson i FC Fredericia-målet.

34 minutter inde i opgøret havde FC Fredericia deres første reele skud på mål. Det skete, da Mikkel Knudsen tog chancen, men forsøget blev blokeret og i stedet scorede FC Midtjylland igen et minut senere over for en fredericiansk defensiv, der igen blev overspillet.

Kort tid før pausen begik FC Fredericia straffespark. Brumado gik til bolden, og selvom Olafsson havde højrelappen på sneg bolden sig i mål til 4-0, der var stillingen ved pausen.

Fra anden halvlegs start blev kortene blandet for begge. Det betød, at FC Fredericias opstilling så således ud:

Alexander Nybo
Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Tobias Anker – Nicolaj Ritter
Mathias Gertsen – Christian Ege Nielsen
Sebastian Avanzini – Kristian Kirkegaard – Agon Mucolli 
Steven Enna

Fra start var det et friskt pust. Mucolli forsøgte sig ude fra, og i momentet efter var Kristian Kirkegaard lige ved at reducere, men midtjydernes keeper fik pareret det nærgående forsøg ud til hjørnespark.

I det 60. minut blev det fyraften for Avanzini, der i indledningen af anden halvleg fik markeret sig med et par gode offensive aktioner. Ind igen kom Anders Holvad, der gik direkte ind på pladsen som højrekant. Kort tid efter blev det anfører Eges tur til at blive skiftet ud. Han blev erstattet af Andreas Oggesen, der kom på banen igen og lagde sig ind ved siden af Gertsen på den centrale midt.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Som kampen skred frem var FC Fredericia tæt på at reducere. Med ti minutters tid igen var chancen der, men igen stod den midtjyske keeper i vejen. I stedet var det FC Midtjylland, der kom foran 5-0 efter endnu en personlig fredericiansk fejl.

Med omkring fem minutter igen satte Agon Mucolli den midtjydske højre back, Dion Cools. Cools satte en tackling ind og fik sit andet gule kort, og måtte derfor se resten af kampen fra sidelinjen, hvor han kunne se Steven Enna reducere til 5-1 på akrobatisk vis med et par minutter igen.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på tirsdag, hvor FC Sydvest er modstanderen i Sydbank Pokalen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer