Afslutningen på sæsonen i 3F Superligaen er igang, og FC Midtjylland kan ikke længere lægge skjul på, at de er favoritter.

Efter 22 spillerunder blev Superligaen delt i to med et mesterskabs- og nedrykningsspil. Allerede i de første runder var der spændende opgør i hver sin halvdel, og særligt to af kampene skilte sig på papiret ud. Det helt store opgør stod mellem FC Midtjylland og Brøndby, hvor sidstnævnte inden runden indtog førstepladsen i Superligaen.

Det unge Brøndby-mandskab kunne med en sejr skabe yderligere afstand til FC Midtjylland, men sådan gik det ikke. Fra at være to point foran midtjyderne er Brøndby nu ét point efter. FC Midtjylland var kyniske foran mål, da de fik chancen, og da Mikael Uhre, på trods af to store chancer, ikke fik sparket bolden i kassen, endte FCM med at vinde.

I den anden ende af tabellen spillede Lyngby mod Vejle i et opgør, der var vitalt. Lyngby ligger til nedrykning og var før kampen fire point efter Vejle, og med en sejr ville den duel være pivåben, men det skete ikke. Lyngby red ikke videre på den stime, som de har været inde i, og i stedet var det Vejle, der var tættest på at vinde opgøret, men der blev ikke scoret og status er derfor den samme mellem de to hold i nedrykningsspillet.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer