Justin Shaibu fik udlignet for FC Fredericia i dagens opgør mod HB Køge, men med en kontrakt, der udløber d. 31. december 2020, kan det have været angriberens sidste optræden for det fredericianske mandskab.

https://www.vinmedmere.dk/

Med 35 minutter igen blev Shaibu sat på banen, og han endte med at gøre en forskel. Flere gange inden angriberen kom på banen havde FC Fredericia manglet en mand i boksen. Den eneste gang Justin Shaibu fik chancen slog han til, og det skete i det 89. minut, hvor den forløsende udligning til 1-1 kom.

»Først og fremmest er opspillet til målet godt, og for mig var det dejligt at score i den her sidste kamp. Vi havde en del chancer, som vi misbrugte, men det var godt, at vi kom til dem og det skal vi fortsætte med,« sagde Shaibu efter opgøret.

Inden Justin Shaibu kom på banen havde Dennis Høegh spillet pladsen som frontangriber. Høegh flakkede mere rundt end Shaibu gør af natur, og det var også en del af oplægget, af den indskiftede angriber skulle ind i feltet og gøre en forskel.

»Jeg fik besked på, at jeg skulle komme med energi, og komme ind i boksen, hvor det er farligt og det gjorde jeg og fik en god bold af Agon, som gik ind,« forklarede Justin Shaibu.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Angriberen blev hentet til FC Fredericia, da der opstod angrebsproblemer med skader til Steven Enna og Anders Holvad. Shaibu rendte rundt uden kontrakt efter ikke at have fået forlænget sin kontrakt med Brentford. Efter en succesfuld prøvetræning endte Shaibu med at få en korttidskontrakt, og fra start blev han kastet i ilden, selvom kampformen selvsagt ikke var på 100 %.

»Jeg havde ikke spillet i en del tid. Det er dejligt, at jeg har fået tillid fra træneren til at starte med og så har jeg prøvet at betale tilbage med de forhold jeg nu har haft,« sagde Shaibu, der i otte kampe har nettet to gange og lavet en assists.

Den 23-årig angriber har ikke den fodboldmæssige fremtid på plads, men han udelukker ikke at fortsætte i FC Fredericia.

»Det er et fantastisk miljø med fantastiske menensker og jeg har fået en god mængde spilletid,  så jeg er åben for at fortsætte her,« sagde Justin Shaibu.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer