Efter en skidt første halvleg, hvor FC Fredericia kom bagud 3-0 til Hobro, endte fredericianerne med at tabe 3-2. En af målscorerne var Agon Mucolli, som vi talte med efterfølgende.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia var spillet baglæns ud i Mariager Fjord. Kønt var det langt fra, hvis man så på det med FC Fredericia-briller. Efter en lige indledning slog Hobro til og kom foran 1-0, og så faldt korthuset sammen for de fredericianske spillere.

Alt hvad Hobro foretog sig blev til en chance, og flere af dem blev omsat til mål. Det skete to gange yderligere i første halvleg, og derfor gik FC Fredericia til pause bagud 3-0, men så blev der sat en prop i.

Hobro stillede sig tilbage og var tilfredse med deres føring. Offensivt havde FC Fredericia bolden, men blev aldrig for alvor farlige. En af dem, der gentagende gange forsøgte at skabe ravage var Agon Mucolli, der forsøgte både at afdrible Hobro-forsvaret, skyde udefra og i det hele taget tage initiativ, selvom det ikke lykkedes.

Et af de initiativer gav pote. Et langskud i  kampens afslutning blev rettet af, og så var der reduceret til 3-1, og der blev for alvor ballade, da Anders Holvad scorede på straffespark i overtiden, men det lykkedes ikke FC Fredericia at score yderligere og derfor endte det med et nederlag.

Efter kampen talte vi med målscoreren Agon Mucolli, der sagde følgende:

»I de første 10-15 minutter kom vi godt ud, og efter det scorede Hobro. Da de scorede var vi helt håbløse og skabte ingenting. Hver gang de fik bolden ned i den anden ende fik de en chance eller et hjørnespark ud fra det,« siger Mucolli og kommer ind på, hvad holdet talte om i pausen:

»Vi skulle ikke tro, at vi bare kunne komme tilbage. Vi skulle ud at gøre en indsats, og ikke gøre os selv til grin, som vi gjorde i første halvleg ved at komme bagud 3-0,« forklarer målscoreren.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia prøvede forgæves at nedbryde Hobro-defensiven i anden halvleg. Det var derfor en frustration at rende rundt på banen.

»Det var ikke så fedt. Jeg føler, at vi prøvede og prøvede. Vi kom på backs og fik lagt indlæg, men da vi fik hul på bylden kom vi lidt tættere på,« siger Agon Mucolli.

Der venter nu FC Fredericia en kamppause indtil på søndag, hvor Silkeborg venter hjemme på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer