En af FC Fredericias målscorere fra sejren mod Fremad Amager, Jacob Buus, satte efter kampen ord på fansenes betydning efter, at de ikke har være måtte være til stede grundet corona-situationen. Lørdag var de igen tilbage på tribunen, og det betød noget for Buus.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jacob Buus blev en af de fredericianske helte, da han bragte FC Fredericia i front med 2-1. Efter opgøret talte Fredericia AVISEN med ham.

“Det er en kamp, hvor vi kommer ud og gør det vi skal. Vi sidder på bolden, og så sker det eneste, som ikke må ske, og som vi har trænet for at undgå. De får det skide omstillingsmål og pisser igennem og scorer til 1-0. Det er en våd klud i hovedet på os, da det ikke er fortjent på det tidspunkt. Man må give dem, at de er sindssyg gode til det. Efterfølgende skal holdet have ros, da vi ikke stresser og ikke overgøre tingene, selvom vi kommer bagud. Vi tager det stille og roligt. Vi æder os stille og roligt ind i kampen og vinder fortjent, det er mega flot af os,” siger Buus, der forinden scoringen signalerede, at han gerne ville ud:

“Det er rigtigt, at jeg gerne vil ud. Der var ømme ben fra kampen i onsdags. Jeg så mit snit til at gå med på bagerste stang, og så skulle jeg ud og ville give den det sidste skud. Dannevang gik ud mod mig, så jeg headede den mod bagerste stang og det lykkedes mega godt.”

Buus er notorisk ikke kendt som en målscorer, og målet han scorede var et særdeles fremragende et af slagsene på et hovedstød fra en relativ spids vinkel.

“Jeg tror det er første gang i min seniorkarriere. Det er ikke noget man skal forvente hver dag, men det er noget jeg godt kan lægge på spillet og være mere målfarlig, men når vi møder et hold, der er så gode på omstillinger, så skal jeg som back være klar til at følge med deres hurtige kanter,” siger Buus, der efterfølgende modtog fansenes jubel:

“Det var mega fedt, fordi vi har savnet dem. Hvis ikke de er den bedste fanskare i 1. division, så er de i hvert fald en af dem. De kommer talrigt hver eneste gang de kan, og det er mega fedt for os som spillere at give noget tilbage. De er der uanset om vi taber eller vinder, og den dag, der ikke måtte komme tilskuere, stod de ude bagved. Mere kan man ikke ønske sig som spiller end en fanklub, der er så loyale og så støttende. Derfor er det fedt at give det de kom efter,” siger Jacob Buus.

https://www.vinmedmere.dk/

Kort tid efter Buus’ scoring blev kampen afbrudt, og han har ikke været med noget til noget lignende før.

“Jeg har prøvet at være med til en afbrudt træning. Jeg havde en assistenttræner engang, der var til stede, da det forfærdelige skete i Nordsjælland. Derfor har jeg mega respekt for det, og jeg synes også, at det er noget man ikke skal tage chancen med. I sidste ende er det vores liv vi gambler med, og derfor er det den rigtige beslutning dommeren tog,” slutter Jacob Buus.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer