FC Fredericia har spillet 13 kampe, og har 26 point. Det giver et gennemsnit på to point pr. kamp, og historisk set har det i de fleste tilfælde været nok til en placering i top to i 1. division.

FC Fredericia løber i dag på banen mod Hvidovre, som er et hold, der i starten af sæsonen lignede en sikker nedrykker, men siden fredericianerne ydmygede Hvidovre med en sejr på 0-3 på deres hjemmebane, er der sket ting og sager. I de sidste fem spillerunder er Hvidovre noteret for tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Nederlaget kom mod det suveræne tophold Viborg, og i den forgangne periode har Hvidovre tilmed besejret FC Nordsjælland i Sydbank Pokalen.

I sæsonens løb er det blevet til en sejr på udebane mod Esbjerg, og selvom Hvidovre har et af rækkens laveste budgetter viser det, at det er et mandskab med kvalitet. Hvidovre, der trænes af Per Frandsen, råder over tidligere Superliga-spillere som Kim Aabech, Daniel Stenderup og Anders Randrup, og krydret med med lidt yngre spillere er de kommet ind i en god stime, og derfor skal FC Fredericia bestemt ikke tage let på opgaven. Der venter formentlig en helt anden modstand, end man så mod Skive i holdets seneste kamp, hvor skibonitterne lignede et godt bud på en nedrykker.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I den kamp var FC Fredericia uden Christian Ege Nielsen, og hvis han er kommet sig over en hævelse, er han igen med i den fredericianske trup, og det vil komme til at klæde Michael Hansens mandskab, som derfor vil få den vante makker ind til Raphael Onyedika, der præsterer bedst med Ege ved siden af på den centrale midtbane. Læg dertil, at hvis offensiven rammer samme høje niveau som mod Skive i anden halvleg, så har FC Fredericia en offensiv, som er knivskarp. Agon Mucolli gjorde hvad der passede ham, og det kombineret med Christian Tue, der er inde i en opadgående formkurve, så så kan de gøre ondt på ethvert forsvar i 1. division.

Kigger man på de resterende tre kampe, der venter FC Fredericia i 2020, vil holdet formentlig stille sig tilfreds med seks point, selvom chancen for sejr altid jagtes. Det vil potentielt stille FC Fredericia med 32 point for 16 kampe, og det vil give et pointgennemsnit på to. Dykker man ned i statistikkerne vil det i langt de fleste år give en andenplads, hvis man har det snit, når sæsonen er omme. Siden 2009/10-sæsonen, hvor FC Fredericia sluttede på tredjepladsen med et snit på 1,96, har det med undtagelse af 2009/10 og 2010/11-sæsonen givet en andenplads at have et snit på to point, når sæsonen er omme.

https://www.vinmedmere.dk/

Kan FC Fredericia holde det høje niveau i foråret, og slå til i slutspillet i 1. division, kan der være noget stort i vente. Men først skal FC Fredericia kvalificere sig til slutspillet, og så kan man begynde at kigge på, hvad der kan være i vente for den fredericianske fodboldhær, der i dag klokken 14:00 spiller mod Hvidovre på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer