FC Fredericia har fået det meste af opstartsprogrammet på plads. For FC Fredericias spillere venter der blandt andet tre Superliga-modstandere i testkampe og en træningslejr i Tyrkiet.

Fodbolden ligger stille hos FC Fredericia for tiden. Efter den sidste kamp mod Hvidovre d. 15. november trænede holdet en uges tid, og så har den ellers stået på træningsfri lige siden. Imellemtiden er det op til spillerne at holde formen ved lige i form af styrke- og konditionstræning.

Sidste vinter mødte FC Fredericia FC Midtjylland på udebane. Det er tilfældet igen denne vinter Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Den 6. januar møder spillerne op igen på, hvor Jonas Dal og resten af trænerteamet skal gøre truppen klar til en spændende forårssæson, hvor holdet skal forsøge at bevare placeringen i toppen af tabellen.

I løbet af en opstart skal der også spilles træningskampe. Det er FC Fredericias plan, at holdet skal spille seks kampe. Den første finder sted d. 17. januar klokken 13:00 mod Randers i KFUM Parken, og så venter der udekampe mod Esbjerg og FC Midtjylland.

På træningslejren i den tyrkiske by, Belek, venter der to kampe mod endnu ukendte modstandere og så er der planlagt en kamp mod Skive, der efter planen spilles ugen inden det går løs mod Fremad Amager i NordicBet Ligaen d. 1. marts.

Træningslejren finder sted d. 2. til 11. februar, og det er et helt bevidst valg fra FC Fredericias side.

Stig Pedersen kan snart se frem til at holde juleferie. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Vi har tilrettelagt den efter, at transfervinduet er lukket i. I sidste sæson tog vi af sted, mens vinduet havde åbent, og vi endte med at få fløjet en spiller ind. Vi vil gerne undgå, at en spiller flyves ud og en anden ind, fordi der sker handler, at vi venter til vinduet er lukket, giver de optimale betingelser for os,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN.

Selvom FC Fredericias spillertrup har ferie, så ligger Stig P. og resten af administrationen ikke på den lade side.

“Vi går og forlænger sponsorater, og gør klar til årsregnskab. Vi har også samtaler med de spillere, der har udløb, og så er vi ved at ordne andre småting, inden vi snart er ved at skulle på juleferie,” slutter Stig Pedersen.

Www.eventc.dk

Leave a Reply