Forside FC Fredericia FC Fredericias oprykningsmuligheder spildt væk i Roskilde

FC Fredericias oprykningsmuligheder spildt væk i Roskilde

DEL
Dennis Høegh ærgrer sig efter nederlaget. Foto: Patrick Møller

Alle andre resultater flaskede sig FC Fredericias vej, men personlige fejl gjorde, at fredericianerne rejste hjem fra Roskilde med et nederlag på 3-2 og dermed er muligheden for oprykning glippet.

Missionen var klar for FC Fredericia. Det mest realistiske scenarie for FC Fredericia, hvis muligheden om top-3 skulle bevares, var en sejr på i dagens kamp på udebane mod FC Roskilde. Samtidig måtte Fremad Amager ikke vinde deres kamp mod topholdet Silkeborg.

Roskilde har i den forgangne været NordicBet Ligaens mest omtalte klub, og det bestemt ikke i positiv forstand. Klubben har suspenderet deres manager Christian Lønstrup, der efter deres seneste kamp mod Lyngby sagde til spillertruppen, at han havde beviser på matchfixing i forbindelse med Lyngby-kampen. Derfor stod den tidligere Superliga-spiller Peter Foldgast i spidsen for FC Roskilde.

FC Fredericia på den anden side næsten optimale betingelser op til opgøret. Cheftræner Jonas Dal kunne stort set vælge frit på alle hylder, eneste ændring i forhold til de seneste kampe var, at FC Midtjylland-lejesvenden Uzo startede inde.

Det var også FC Fredericia der fik den bedste start på kampen. Efter små ti minutters spil var Dennis Høegh på spil, men hans hovedstød blev reddet.

Efter en livlig indledning gik kampen i dødvande, men efter en halv times spil begik Alexander Nybo straffespark, som Roskildes Emil Nielsen sikkert bankede ind til 1-0, der også var pausestillingen.

Bedst som det var forventet, at FC Fredericia ville komme med en trodsreaktion i anden halvleg skete det stik modsatte.

Sløseri i to omgange blev kynisk straffet af Emil Nielsen, der udnyttede en returbold til at bringe FC Roskilde i front med 2-0 efter 51 minutter. Få minutter senere fik samme Nielsen en friløber og scorede til 3-0.

Dennis Høegh gav FC Fredericia et spinkelt håb på et comeback, da han med en halv times tid igen omsatte et straffespark til 3-1.

Indskiftede Anders Holvad bragte for alvor spænding i opgøret, da han prikkede bolden i til 3-2 med 20 minutter igen.

Få minutter efter var Christian Sørensen ved at fuldende comebacket, men han måtte se sit forsøg blive reddet.

I slutningen af kampen kastede FC Fredericia alt frem, og skiftede tårnhøje Sonni Nattestad ind på toppen, men det gav ikke effekt, da FC Roskilde holdt stand og endte med at vinde 3-2.

Dermed har FC Fredericia nu forpasset muligheden for at ende i top-3. Der resterer stadig en runde af NordicBet Ligaen, som spilles på lørdag, hvor FC Fredericia møder Hvidovre på Monjasa Park.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL