3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division lukkes ned de kommende 14 dage. Det betyder, at FC Fredericias kommende kampe er udskudt.

Efter Statsministerens pressemøde i aftes har Divisionsforeningen besluttet at udskyde de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker – foreløbig i to uger. Det betyder konkret, at den allerede udskudte kamp i aften mellem AGF og Randers ikke bliver spillet – ligesom kampene i de næste to runder heller ikke bliver afviklet. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere,” lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia skulle efter planen have spillet på udebane mod Vendsyssel på lørdag. Derudover gør aflysningen, at FC Fredericias lokalopgør mod Vejle d. 22. marts udskydes.

“Under forudsætning, at turneringen kommer igang igen, så kommer der til at blive lavet noget om. Der er en række forskellige scenerier, som der arbejdes med,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN, og oplyser, at stillingen nu bliver gældende, hvis turneringen aflyses.

Har du prøvet noget lignende før?

“Nej. Vi har prøvet at aflyse kampe før, men lige nu er fodbold, hvor alt andet idræt er, og vi skal forholde os til myndighederne og på den anden side af virussen. Vi skal have Danmark igang igen, og så kan vi tænke på fodbold bagefter,” forklarer Stig Pedersen.

Terminen for afviklingen af NordicBet Ligaen er sat til at være frem til d. 30. juni. Det betyder, at der kan afvikles kampe frem til den dato. Hvorvidt det bliver tilfældet er uvist.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer