Divisionsforeningen har meddelt, at alle kampe i 3F Superliga og NordicBet Liga-kampe i den kommende runde skal spilles uden tilskuere.

Ovenstående betyder, at FC Fredericias kamp imorgen mod Viborg bliver uden tilskuere.

“I dag meldte regeringen ud, at de opfordrer til at arrangementer med mere end 1000 deltagere udskydes eller aflyses. Det betyder for dansk fodbolds vedkommende ikke, at kampene i den kommende runde aflyses eller udskydes, men vi følger myndighedernes opfordring og spiller uden tilskuere.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Som Divisionsforeningen meldte ud i går torsdag, så vil vi gøre alt for at afvikle fodboldkampene den kommende runde – også hvis det betyder at spille uden tilskuere. Regeringen er kommet med en opfordring, og den har vi i Divisionsforeningen påbudt klubberne i 3F Superliga og NordicBet Liga at følge.

“Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles,” oplyser Divisionsforeningen.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Benny Sølbæk
Benny Sølbæk
7 måneder siden

Øv at kampen afvikles uden fans. men man kan forstå det ,så må vi heppe på vores hold udenfor og på sofaen eller hvad er chancen for at vi bliver smittet ???? hvis tallene er rigtige vi er ca 7,6 mill. på jorden der er ca.100000 smittet i flg tal fra WHO ?? (ca. 20 smittet i DK) går man ikke lidt over gevind ???, nå men man mener det jo godt med et forbud.

mvh Benny Sølbæk