Samson Iyede kom ind med god energi for FC Fredericia i det uafgjorte opgør mod Hobro.

Iyede startede inde i de tre første opgør i forårssæsonen, men mod Hobro var han bænket. Imodsætning til foregående kampe lykkedes det angriberen at få bolden i mål og det gav FC Fredericia 1-1.

– Det var virkelig godt i dag, vi kæmpede for det og vi er glade for pointet, siger Samson Iyede, der er hentet til FC Fredericia for at score mål:

– En angriber skal score mål, så at score som angriber er godt, men det meste vigtige var at hjælpe holdet til point, siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med pointet er FC Fredericia nu på omgangshøjde med HB Køge på sjettepladsen, men de har spillet en kamp mere. Samson Iyede er fortrøstningsfuld når snakken går på top-6.

– Jeg tror på holdet, og tror på os og vi vil kæmpe for top-6, siger Iyede og kommer ind på, hvordan det var at starte på bænken:

– Det var en del af planen fra træneren og jeg trods på mig selv, da jeg kom ind og scorede, siger Samson Iyede.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er d. 14. marts på udebane mod Fremad Amager, hvor netop Iyede spillede indtil FC Fredericia købte ham i januar.

– Jeg tænker ikke på det er min tidligere, men jeg tænker på, at vi skal have tre point og jeg tror på vi kan få dem, slutter Samson Iyede.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer