FC Fredericia indkasserede et nederlag på 4-0 i forårssæsonens første kamp, hvor topholdet Viborg var kyniske foran mål.

FC Fredericia tog fredag aften hul på forårssæsonen. Det skete på udebane mod Viborg, og der var foretaget ændringer i forhold til idealopstillingen de seneste par dage. Elias Olafsson udgik af træningen forleden og også Nicolaj Ritter var ude. Det betød, at Alexander Nybo startede i målet, og med som gardering for ham var Tobias Bargisen, der er hentet fra Vejles U19-hold. 

I startopstillingen havde FC Fredericia tre debutanter. Det var Oliver Sørensen, der virkarierede på venstre back, mens Leonel Montano indtog kanten og på toppen var det Samson Iyede. Bag sig havde Iyede, Christian Tue og Mathias Gertsen, der noget overraskende startede inde i stedet for Alexander Jensen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

For Viborg var det første gang, at Lars Friis stod i spidsen for holdet. Træneren har en lang fortid i FC Midtjylland, der er ærkerivaler med Viborg, og derfor havde træneren noget at bevise overfor fansene.

Fra start var Viborg spildominerende. De bragte særligt meget fysik ind i kampen, men det var FC Fredericia, der var farligst. Efter ti minutter havde fredericianerne et frispark i venstre side, og det lå umiddelbart ikke til et skud, men det var Tue ligeglad med. Han har scoret to mål på frispark i træningskampene, men denne gang ramte han den ene opstander.

I stedet kom Alexander Nybo i fokus. Først kom han i problemer efter et hjørnespark, som han ikke fik bokset ordentligt til, og efter 17 minutter scorede Sebastian Grønning på hovedstød efter et hjørnespark.

FC Fredericia forsøgte efterfølgende at presse på og ramte stolpen igen, men igen skete det. I stedet for en reducering, kom Viborg på måltavlen igen. Det skete efter 36 minutter, da hjemmeholdet scorede på en dødbold på kanten af feltet. Nybo appellerede allerede inden, at der blev sparket for, at Viborg-spillerne ikke var en meter væk fra muren som reglerne foreskriver. Efter tilfældigheder dumpede bolden ned til Alessana Jatta, der fik bolden i mål til 2-0 og det fik Alexander Nybo til at brokke sig yderligere, men forgæves. 

Der skete ikke yderligere i første halvleg og FC Fredericia gik derfor til pause bagud med 2-0.

I pausen reagerede FC Frederick ved at skifte Kristian Kirkegaard, som havde været anonym i de første 45’minnitter, ud og ind i stedet kom Alexander Jensen. Det betød, at Oliver Sørensen rykkede op på midtbanen, og Tue rykkede ud på kanten, hvilket betød, at Alexander Jensen kom ind på venstre back.

I første omgang viste det sig at være en god beslutning med Oliver Sørensen, der kom med en stor energi og en god boldomgang, men som anden halvleg skred frem, tabte FC Fredericia bolden i farlige situationer. Viborg pressede aggressivt og det kastede flere omstillinger af sig, hvor Alexander Nybo måtte træde i karakter med store redninger for, at FC Fredericia ikke kom yderligere bagud.

Med 18 minutter igen skulle FC Fredericia have reduceret. Bolden blev kørt rundt længe, og mange spillere var kommet ind i Viborgs felt. Oliver Sørensen slog bolden ind i feltet til Alexander Jensen, som var fri foran mål, men den unge FC-spiller skød ved siden af mål på den store chance.

Bedst som der var lagt op til et fredericiansk pres, så lukkede Viborg kampen med fire minutter igen. Unge Tobias Bech sendte bolden i mål til 3-0, og Viborg fortsatte med at presse på. I kampens overtid udnyttede Jeff Mensah en opspilsfejl og gjorde det til kampens resultat 4-0.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er mod Esbjerg d. 21. februar.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer