FC Fredericia spiller søndag på udebane mod Hvidovre, men kampen bliver ikke som de fleste andre kampe i denne sæson. Fredericianerne rejser til klubben nær hovedstaden uden den stærke forsvarsklippe Manjrekar James, der er med det canadiske landshold.

En 1-3 sejr havde FC Fredericia med i bagagen, da de i søndags gæstede Lyngby. Nu gælder det endnu en tur til Sjælland, nærmere betegnet Hvidovre.

“Det bliver en opgave, hvor vi skal forsøge at leve op til, hvad vi viste i Lyngby, efter en fin første halvleg, hvor vi i perioder stod og var rimelig defensivt dygtige. Vi kom ud til anden halvleg, hvor vi havde godt styr på det, og det udtryk vi kom med i anden halvleg, skal vi have kopieret til kampen mod Hvidovre,” siger FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, til Fredericia AVISEN.

Til opgøret mod Hvidovre må Jonas Dal bide i det sure æble. Han må undvære Manjrekar James, der er med det canadiske landshold, mens FC Fredericia i forvejen er uden de to stoppere Erik Nissen og Mathias Johannsen.

“Det er ikke nogen hemmlighed, at James er en dygtig spiller,og vi skal opfinde en anden på den position og det er vi igang med. Jeg er ret sikker på, at vi skal finde en, der gør det godt det, men det bliver svært at erstatte James, der er en dygtig spiller og det er derfor han er rejst halvvejs om på den anden side af jordkloden. Det vidste vi da vi tog, og vi vidste denne kamp ville komme,” fortæller Jonas Dal, der formentlig vælger Christian Ege Nielsen i midterforsvaret ved siden af Mads Eriksen.

Se hele indslaget med Jonas Dal her:

Der er kampstart mellem Hvidovre og FC Fredericia klokken 13:45.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce