Klokken 11:00 spiller FC Fredericia deres anden træningskamp. Den finder sted i KFUM Parken, som Superliga-holdet Esbjerg gæster. Fredericia AVISEN har talt med cheftræner Jonas Dal og Fredericia KFUM’s formand, David Gulløv.

Oprindeligt skulle dagens kamp være spillet i Esbjerg, men den blev flyttet til KFUM Parken pga. banens beskaffenhed i det vestjyske.

Derfor bliver det en formiddagsforstilling Randalsvej, hvor FC Fredericia også træner til dagligt på kunstgræsbanen.

I en træningskamp er det ikke så meget sejrens vigtighed, der er i fokus og det er også tilfældet for FC Fredericia.

“Vi har fokus på opbygningen af vores spil. Vi vil spille bolden ud, når vi har målspark og frispark tilbage på banen, og når modstanderen trykke på, så vi vil vi spille udenom dem. Omkring vores defensiv vil vi arbejde på at sætte presset rigtigt ind, og det er noget af det vi skal bruge kampen på,” siger FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, til Fredericia AVISEN.

Banen står skarpt i KFUM Parken. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

FC Fredericia havde til den seneste kamp mod Randers en del prøvespillere med. Om det bliver tilfældet mod Esbjerg er uvist, men til gengæld er FC Fredericia ikke i panik på transfermarkedet, forsikrer Jonas Dal.

“Vi har i forvejen en stærk trup, som vi er glad for. Vi kigger på at supplere truppen, men det er ikke noget vi er presset over på nogen måde,” siger han.

Hvor FC Fredericia kigger på mulige tilgange, så kan det også ske, at truppen mister spillere, hvis det rette bud kommer.

“Det er en del af gamet, FC Fredericia er også en sælgende klub, selvom vi er glade for den trup vi har. Vi må se hvordan truppen ser ud, når vi tager på træningslejr d. 2. februar, da det er den trup, som skal få os igennem foråret,” forklarer Jonas Dal.

KFUM er klar med kaffe på kanden

Klubhuset er klar med kaffe og andet godt til fredagens kamp. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Som det var tilfældet til kampen Randers, der endte 2-2, er gang i KFUMs klubhus. Klubbens formand, David Gulløv, der også sidder i FC Fredericias bestyrelse, er glad for at FC Fredericia har valgt deres kunstgræsbane til lokation for kampen.

“For os betyder det meget, at tage imod førsteholdet. Vi er jo moderklubben og så er det også vigtigt for os, at FC træner i KFUM i vinterhalvåret og det var også årsagen til, at vi arbejdede på at få kunstgræsbanen,” siger David Gulløv og fortsætter:

“Som det var tilfældet mod Randers åbner vi igen klubhuset. Der vil være mulighed for at forsyne sig med kaffe og andet at drikke, og så vil det også være muligt at købe mad.”

Grundet arbejde kan David ikke være til stede til kampen fredag, men han overværede den første træningskamp mod Randers.

“Det var en god kamp, og generelt er FC Fredericia livlige at se på, når de spiller. Det er en god omgang fodbold holdet spillet,” forklarer David Gulløv.

I Fredericia KFUM render der en masse håbefulde unge rundt. David mener, at det er godt for dem at have forbilleder at se op til fra NordicBet Liga-mandskabet.

“Der er flere unge, der er med omkring seniorholdet, og jeg tror de synes det er en fed udfordring. Fredag er der ikke prøvespillere med, og så håber jeg, at der i stedet er plads til at lufte lidt af ungdommen,” slutter David Gulløv.

http://shelovesyou.dk/
0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer