Hvad der lignede en sikker sejr ændrede sig med ét. FC Fredericia førte 2-0 indtil det 89. minut, men så reducerede Thomas Santos til 2-1, og i kampens allersidste sekund kunne Skive have udlignet, men Alexander Nybo diskede op med en stor redning, og sikrede FC Fredericia sejren.

FC Fredericia skulle lørdag forsøge at bevare deres placering i toppen af 1. division. Modstanderen var Skive hjemme på Monjasa Park, og med en placering som nummer 12 og dermed sidste. rækken. Derfor var der ingen tvivl om, at FC Fredericia måtte påtage sig favoritværdigheden.

Til at forsøge og leve op til forventningerne havde FC Fredericia-træner Michael Hansen blandet kortene i startopstillingen. Holdet var fortsat uden Elias Olafsson, Agon Mucolli, Anders Holvad, Dennis Høegh, Steven Enna og Joachim Wagner, men i forhold til de seneste par opgør tog Nicolaj Ritter, Lukas Enevoldsen, Nicolaj Ritter, Alexander Jensen og Christian Ege Nielsen. I fraværet af Ege og med de fraværende spillere var det derfor Andreas Oggesen der var anfører.

https://www.vinmedmere.dk/

De startende 11 spillere var følgende:

Alexander Nybo
Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Tobias Anker – Henry Uzo
Raphael Onyedika – Mathias Gertsen
Andreas Oggesen – Christian Tue – Kristian Kirkegaard
Justin Shaibu

Fra start kom Justin Shaibu i fokus. Syv minutter inde i opgøret havde an taget plads i feltet, men Skive-keeper Marcus Bobjerg kom i mellem. Bobjerg måtte igen i aktion, da han Christian Tue forsøgte sig efter 19 minutter, men kort tid efter ar FC Fredericia ved at komme bagud.

Raphael Onyedika lod bolden ryge videre efter en aflevering, men han havde ikke set, at der ikke var nogen medspiller til at tage den. I stedet erobrede Skive bolden og fik smækket et indlæg ind i feltet, men uskarphed gjorde, at Skive ikke kom i front. I stedet slog FC Fredericia til efter 24 minutter, da Justin Shaibu fik prikket bolden videre til Kristian Kirkegaard, der resolut banede bolden i kassen til 1-0.

Efter en halv time var Skive på spil i FC Fredericias spil. Oliver Haurits modtog bolden efter et indlæg fra venstre side, men Haurits’ forsøg fra det lille felt var indenfor Alexander Nybos rækkevidde, og keeperen reddede derfor nemt forsøget, og FC Fredericia slap derfor med skrækken.

I det store hele var FC Fredericia i fuld kontrol. Skive dukke kun sporadisk op med noget, der havde tilløb til chancer. Derfor var det fortjent, at Justin Shaibu efter 38 minutter fordoblede FC Frederiicas føring. Andreas Oggesen forsøgte sig fra kanten af feltet med et langskud, som Marcus Bobjerg fik pareret, men først på den løse bold var Shaibu, der scorede i sin hjemmebanedebut. 

Mere skete der ikke i første halvleg, og dermed gik FC Fredericia til pause foran 2-0 endnu en halvleg, hvor Michael Hansens mandskab var i fuld kontrol fra start til slut.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Knap var anden halvleg fløjtet igang før, at FC Fredericia var ved at score igen. Efter en omstilling havde Mathias Gertsen bolden på kanten af feltet, og med et følt sparkede trykkede han af. Bolden var helt udenfor Marcus Bobjergs rækkevidde, men det gode spark, der fortjeneste en bedre skæbne, ramte overlæggeren.

Efter en times spil skiftede FC Fredericia ud. Fra banen gik Andreas Oggesen og overlod anførerbindet til Christian Ege, der kom på banen sammen med Nicolaj Ritter og Alexander Jensen. De to erstattede Mathias Gertseb og Christian Tue. Det betød, at Uzo gik op på højrekanten og Jensen tog venstrekanten, og skubbede Kirkegaard in centralt.

Kort tid efter var det ved at give bonus. Jensen lavede en tværpasning til Uzo i højre side, og han spillede banen skråt bagud til Raphael Onyedika, der tidligere har vist sig at være målfarlig. Lejesvenden fra FC Midtjylland bankede på kassen, men hans forsøg sneg sig ikke ind mellem benene på Bobjerg, der fik reddet forsøget.

Med ti minutters tid igen kom der en malurt i bærgeret. Raphael Onyedika fik sit andet gule kort, og dermed var der ingen udvej for dommer Kasper Madsen end at trække det røde kort op ad lommen. Reaktionen kom prompte fra Michael Hanse. Han kaldte Mathias Johannsen til sig, og han blev sat på banen i stedet for målscorer Kirkegaard.

Hvad der lignede en sikker sejr endte pludselig med at blive panik før lukketid. I det 88. minut reducerede Skives Thomas Santos ud af ingenting, da han helt uhindret løb igennem FC Fredericias højreside og sikkert satte bolden ind bag Alexander Nybo. 

Det fik Skive til at få blod på tanden, og til at forsvare sig imod det tog FC Fredericia tårnhøje Lukas Enevoldsen ind, men det lykkedes alligevel Skive flere gange at presse på. I kampens sidste sekund blev en Skive-spiller spillet fri i feltet, men med en hurtig reaktion afværgede Nybo chancen og straks efter blev der fløjtet af.

FC Fredericia er dermed fortsat på andenpladsen i 1. division. Næste gang holdet skal i aktion er på lørdag, hvor modstanderen er Esbjerg på udebane.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer