FC Fredericia spillede torsdag den første kamp på træningslejren i Belek. Kampen var mod Hobro og det blev ikke nogen sindsoprivende affære. Efter en sløj kamp endte FC Fredericia med at tabe 2-0.

På Titanic Football Center blev dagens kamp spillet. Det er en halv times kørsel væk fra FC Fredericias hotel, men det område, hvor kampen fandt sted, havde samme vejrforhold som ved hotellet. Det betød, at det var en meget vindblæst bane.

Det satte sit præg på kampen, hvor holdene ikke kunne slå lange pasninger i luften grundet en kraftig vind, som havde fået de få tilskuere til at trække ind i et rum, der var bygget ovenpå den ene tribune, som er på banen.

Til kampen var det på forhånd sikkert, at FC Fredericia ville være uden Victor Torp, der blev sparet efter planen, men også Anders Holvad var ude med en mindre skade, som man ikke ville tage chancer med.

https://www.vinmedmere.dk/

Flere spillere skulle Jonas Dal også tage hensyn til med spilletid. En af dem var Nicolaj Ritter, og han startede derfor på bænken. I hans fravær startede Henry Uzo på banen. Udover Uzo startede følgende på banen:

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Christian Ege – Henry Uzo
Mathias Gertsen – Andreas Oggesen
Joachim Wagner – Dennis Høegh – Agon Mucolli
Steven Enna

Hobro var ved at skærpe formen forud for Superligaen, der går i gang i slutningen af uge 7. Derfor var det også et Hobro-hold i noget nær stærkeste opstilling. Den tidligere FC Fredericia-træner, Peter Sørensen, havde valgt denne startopstilling:

Jesper Rask
Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Rasmus Minor – Mathias Haarup
Emmanuel Sabbi – Christian Cappis – Jonas Brix-Damborg – Edgar Babayan
Pål Kirkevold – Imed Louati

Til at starte med var der et par knap så store forsøg i begge ender. FC Fredericia skød forbi efter et kort hjørnespark og i den anden ende forsøgte Jonas Damborg sig udefra, men det forsøg røg over mål.

Jonas Dal havde til opgøret fokus på opspillet fra Nybo, og netop det gav en stor chance væk til Hobro efter 20 minutter grundet en opspilsfejl. Louati bankede på kassen fra kanten af feltet, og Alexander Nybo måtte ud i fuld længde for at redde det kompetente forsøg.

Der var ikke tilfredshed med dommeren. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Et kvarters tid senere var Hobro på spil igen. Det var kantspilleren Sabbi, der havde sneget sig med ind i feltet og satte hovedet på et indlæg fra Bøge. Det lignede, at bolden havde sneget i mål fra tilskuerpladserne, men bolden havnede i sidenettet og FC Fredericia slap dermed med skrækken.

Lige før pausefløjtet lød gik den ikke længere. Hobro fik et hjørnespark i venstre side, og efter noget fumleri fik Simon Jakobsen skrabet bolden til sig og han sendte bolden ind bag Nybo til 1-0. Det var en kold spand vand i hovedet på FC Fredericia, som ellers havde spillet en udmærket første halvleg rent organisatorisk på banen.

Pausen benyttede FC Fredericia til at skifte Alexander Nybo ud i målet. Ind kom Andreas Raahauge, men det var ikke meget han blev presset, da FC Fredericia satte sig på spillet fra anden halvlegs start.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Mathias Gertsen var første FC Fredericia-spiller til at forsøge sig efter pausen. Gertsen trykkede af direkte på frispark fra omkring 25 meters afstand, men forsøget gik ikke ind. Det blev startskuddet på en periode, hvor FC Fredericia var mest i boldbesiddelse og efter en times spil var det Joachim Wagners tur til at skyde på mål. Offensivspilleren driblede rundt på kanten af feltet og fik sendt et skud mod mål, men det havnede i sidenettet.

Jonas Dal blandede kortene i den sidste halve times tid. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Et par minutter senere blandede Jonas Dal for alvor kortene. Ud gik Erik Nissen, Jacob Buus, Henry Uzo, Mathias Gertsen og Steven Enna. Ind kom Lukas Enevoldsen, Nikolaj Kirk, Mathias Johannsen, Kristian Kirkegaard og Martin Mikkelsen. Det betød, at Wagner lagde sig op på top for at se hvordan det fungerede.

Knap havde FC Fredericia-spillerne etableret sig før Hobro slog til på en tilfældighed.  Efter et indlæg fra højre side var den norske målmager Pål Kirkevold fri i feltet. Den norske skarpretter afsluttede kynisk med venstrebenet uden chance for Raahauge og fik bragt Hobro foran 2-0.

Med et kvarter igen foretog FC Fredericia deres sidste udskiftning. Ud gik anfører Christian Ege, der blev afløst af Nicolaj Ritter og det sendte Mathias Johannsen ind i midterforsvaret.

I slutningen af kampen var gassen gået helt af ballonen for de to hold. FC Fredericia spillede ikke særlig godt, og Hobro ville ikke noget fremad banen. Det endte derfor med en Hobro-sejr på 2-0, og dermed indkasserede FC Fredericia deres første nederlag i 2020.

Næste gang FC Fredericia løber på banen i Tyrkiet er på mandag klokken 13:00 dansk tid, hvor modstanderen er Lokomotiv Tbilisi, der er på fjerdepladsen i den bedste georgiske række, Erovnuli Ligaen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer