Trods massivt overtag i spil og chancer endte FC Fredericia med at tabe 1-0 på udebane til Skive, og dermed tabte holdet for fjerde kamp i træk. Betingelserne blev ikke nemmere undervejs af, at Andreas Oggesen fik brokket sig til rødt kort.

Efter tre nederlag i træk skulle Jonas Dals mandskab forsøge at vende bøtten. Det skete søndag eftermiddag, hvor modstanderen var Skive på udebane.

I forhold til den seneste kamp mod Hvidovre var der flere ændringer i startopstillingen. Ud gled Mathias Johannsen, der er skadet, og han blev erstattet af Jacob Buus, som var tilbage efter at have afsonet karantæne. 

Der var yderligere to ændringer. Lukas Enevoldsen gled ind i midterforsvaret og Andreas Oggesen var tilbage i startopstillingen, hvilket betød en plads på bænken til Dennis Høegh og Victor Torp.

Det gav følgende startopstilling:

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Lukas Enevoldsen – Henry Uzo
Andreas Oggesen – Christian Ege Nielsen
Anders Holvad – Mathias Gertsen – Agon Mucolli
Steven Enna

Skive kom til kampen med et nederlag i bagagen til Kolding, og generelt har de haft en svingende sæson, som gør, at de er placeret på ottendepladen med tre point ned til nedrykningsstregen. Derfor var der i dén grad noget på spil for begge hold.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fra start satte FC Fredericia sig på kampen, og det kastede flere chancer af sig i kampens indledning. Efter en returbold fra Skive-keeper Marcus Bobjerg kom Steven Enna først på bolden og fik skudt, men den amerikanske angribers forsøg blev reddet af Bobjerg.

Bedst som det lugtede af en fredericiansk føring blev FC Fredericia fanget i en omstilling. Sebastian Buch, den tidligere FC Fredericia-lejesvend, spillede bolden til Sebastian Denius, der fra venstre side, slog bolden ind i feltet til en fremadstormende Sebastian Grønning, som sikkert satte bolden i mål til 1-0.

FC Fredericia fortsatte med at sidde på spillet, men uden at komme til de åbne chancer. Med fire minutter tilbage af første halvleg ændrede det sig. Mathias Gertsen fik bolden på kanten af feltet og afdriblede Skive-forsvaret og kom på den måde fri til skud. Gertsen var dog kommet ud i en lidt spids vinkel, og derfor lykkedes det ikke at sparke bolden i mål, da Bobjerg fik pareret bolden ud til hjørnespark.

Det lykkedes ikke at få prikket bolden i mål i første halvleg, og efter at have haft spilovertaget i største delen af tiden, måtte Jonas Dal konstatere, at hans hold var bagud efter ellers at have chancerne til at score.

Fra anden halvlegs start pressede FC Fredericia gevaldigt på. Først var det Steven Enna, der forsøgte sig på et hovedstød, og efter 50 minutter var det Anders Holvads tur. På kanten af det lille felt bankede Holvad bolden af sted, men Bobjerg var klar i det korte hjørne og fik pareret bolde ud til hjørnespark.

I det 56. minut skulle udligningen være kommet. Agon Mucolli smækkede bolden ind i feltet fra venstre side og inde omkring det lille felt var Enna placeret. Amerikaneren vandt duellen over sin direkte oppasser, men hovedstødet, som han burde have headet i mål, blev nemt reddet af Bobjerg.

Det lugtede af en udligning, men Skive var tæt på at bringe sig i front efter 64 minutter. Netop indskiftede Thomas Santos fik kæmpet sig fri, og fik afsluttet relativ fri på Alexander Nybo, der diskede op med en stor redning og holdt FC Fredericia inde i opgøret.

Mathias Gertsen var i opgøret en markant skikkelsen, og efter 70 minutter kom han endnu mere i fokus. På elegant vis spillede han Christian Ege inde i feltet. Anføreren spillede bolden videre til Enna, som med en fremstrakt fod fik sendt bolden lige forbi mål.

I sekvensen efter foretog Jonas Dal to udskiftninger lige efter hinanden. Først blev Anders Holvad, der i starten af af anden halvleg havde haft et nærgående forsøg, erstattet af Kristian Kirkegaard. Øjeblikket efter blev Victor Torp sendt på banen i stedet for Erik Nissen, og det betød, at anfører Ege blev sendt ned i forsvaret.

Forudsætningerne for at få udlignet led et kraftigt knæk med syv minutter igen. Først brokkede Andreas Oggesen, og det gav et gult kort, men da han fortsatte endte det med endnu et gult kort, og dermed fik midtbanespileren rødt kort.

https://www.vinmedmere.dk/

Trods undertallet fortsatte FC Fredericia med at presse på. Med fire minutter igen var det Kristian Kirkegaard, som var tæt på. Efter et indlæg headede Christian Ege bolden videre, og mellem venner og fjender fik Kirkegaard sparket på mål. Det lykkedes dog en Skive-spiller at blokere forsøget, der ellers havde retning mod mål.

I slutminutterne blev Dennis Høegh sat på banen i stedet for Mathias Gertsen, men lige lidt hjalp det. Efter seks minutters overtid lykkedes det ikke FC Fredericia at få bolden i mål og dermed endte det med et nederlag.

Nederlaget til trods er FC Fredericia stadig på tredjepladsen, hvor der nu er to point ned til Kolding. Næste gang FC Fredericia skal i aktion er netop mod Næstved på fredag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer