FC Fredericia spillede lørdag eftermiddag træningskamp mod Ringkøbings 2. divisionsmandskab, hvor forsvarsspilleren Erik Nissen gjorde comeback i sejren, der blev på 3-0.

FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, havde holdt fast i grundstammen, der hat udgjort startopstillingen i de forgange træningskampe. Der var comeback til Erik Nissen, og der var blevet plads til Mathias Gertsen i front ved siden af Chuma Anene.

KFUM Parkens kunstgræsbane dannede rammerne om kampen, hvor der var i omegnen af 50 fremmødte tilskuere. De kunne se Anders Holvad bringe FC Fredericia i front, efter ti minutters spil. Holvad modtog bolden i feltet, og fik skovlet bolden i mål til 1-0.

Ringkøbing spiller til dagligt i 2. division, men de neongrønne gæster bed godt fra sig, og havde flere nærgående forsøg, men de kom ikke for alvor tæt på trods et nærgående forsøg fra Mikkel Jakobsen.

FC Fredericia havde også optræk til flere chancer, men den sidste skarphed i de afgørende situationer manglede, og pausestillingen var derfor 1-0.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Efter en halv time var Erik Nissen blevet skiftet ud helt efter planen til fordel for prøvespilleren Mendy, og i pausen blev der skiftet yderligere ud. Ud gik Alexander Nybo, Andreas Oggesen og Chuma Anene. På banen i stedet kom Andreas Raahauge, Victor Torp og Sebastian Buch.

Fra anden halvlegs start var Ringkøbing millimeter fra at udligne. Et frispark få meter fra feltet midt for mål blev kanoneret på overliggeren fra Dennis Juelsgård.

Jonas Dals mandskab tog efterfølgende styringen på kampen. Gertsen havde et nærgående forsøg, der sneg sig forbi det korte hjørne. Presset fortsatte, men i stedet for at trykke af fra kanten af feltet, forsøgte FC Fredericia at kombinere sig igennem, men forgæves.

Med 25 minutter igen blafrede netmaskerne igen i KFUM Parken. Victor Torp trak ind i banen fra venstre side, og fra kanten af feltet bankede han med et knaldhårdt spark med højrebenet bolden i mål til 2-0.

I forbindelse med målet blev Nicolaj Ritter skiftet ud med den amerikanske prøvespiller Lucas Stauffer. Han kunne se Sebastian Buch med små 20 minutter igen gøre det til 3-0, efter han var blevet spillet fri i dybden. Buch brændte i første omgang, men på returbolden sendte han bolden imellem benene på Ringkøbings keeper.

FC Fredericia fortsatte presset resten af kampen, men på trods af forsøg fra Niels Letort og Sebastian Buch blev der ikke scoret yderligere i opgøret.

På onsdag rejser FC Fredericia på træningslejr i Tyrkiet, hvor der også er træningskampe på programmet.

www.eventc.dk