Forside FC Fredericia FC Fredericia – stærke før forårssæsonen, de slår hold fra den bedste...

FC Fredericia – stærke før forårssæsonen, de slår hold fra den bedste bulgarske række

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia er på træningslejr i Tyrkiet, i dag dansk tid viste løverne fra fæstningsbyen tænder og slog Vitosha fra den bedste bulgarske række.

Fredericia AVISEN fulgte kampen mod bulgarske Vitosha på FC Fredericias Facebook. Da vi ikke kunne streame eller på anden måde se kampen, var det meget belejligt, at der blev opdateret fra bænken i Tyrkiet.

De første tyve minutter på grønsværen forløb uden de store chancer eller problemer for nogen af de to hold, men efter 25 minutter sparker Dennis Høegh tæt forbi den ene stolpe.

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Efter 30 minutter er det Holvad, der viser evner på sin gode teknik og sætter tre mand, inden han må se sit forsøg reddet af den bulgarske keeper. Der går ikke mange minutter, før bolden er i kassen.
Letort bliver spillet fri i venstresiden og lægger bolden tilbage i feltet. Der kommer Dennis Høegh frem med målnæsen og sender FC Fredericia i front med 1-0.

37 minutter er spillet og det betyder badetid for Sonni Nattestad, han får et meget kontroversielt direkte rødt kort af dommeren.

Af årsager vi ikke kender på nuværende tidspunkt, får FC Fredericia lov til at spille med 11 mand igen efter pausen. Sonni Nattestad får dog ikke ophævet sin udvisning.

2. halvleg når kun lige at blive fløjtet op, før FC igen kan løfte armene. Det er oplæggeren til 1-0 målet , som scorer til 2-0. Buus laver assist ved at spille Letort i dybden efter 48 minutter.

FC Fredericia - Næstved Boldklub. 25.november 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Niels Letort jubler efter sin scoring til 3-0. FC Fredericia – Næstved Boldklub. 25.november 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Resten af kampen står på udskiftninger og stilstand, dog reducerer Vitosha med kun 12 minutter tilbage af kampen som ender med sejr til FC Fredericia på 2-1.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Jonas Dal synes, at han så en hel del fint fodboldspil, specielt i 2. halvleg efter FC havde fået rystet det største pres fra Vitosha af sig. Jonas Dal virkede træt af, at han ikke så mere end 37 minutter til Sonni Nattestad, men giver udtryk for, at han trods alt, gjorde det godt med den spilletid, han fik.

Dal pointerer også, at man skal huske på at dagens modstander trods alt, var fra den bedste bulgarske række og at de vandt forholdsvis sikkert. Det ser han som et godt step på vejen.

I morgen går turen hjem til Danmark for FC Fredericia og Dal fortæller, at vi har en stærk trup, og folk der er klar til at steppe ind.

Der er tre uger til kampstart, hvor alvoren kalder og høsten på point, der kan sende Fredericia i den forjættede Superliga.