I en ny dokumentar på TV 2 PLAY står FC Fredericia-spilleren Martin Mikkelsen frem og fortælle historien om, at han blev kørt på psykiatrisk af sin mor og havde en dårlig periode i sit liv.

Vi spoler tiden tilbage til 2017. Martin Mikkelsen tørnede ud for Hobro og var på daværende tidspunkt 31 år gammel. Han havde en hård periode i sit liv, som relaterede sig både til fodbold og privat. Når han kom hjem om aftenen havde han ingen appetit, blev utryg og kunne ikke sove.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Dokumentaren omkring Martin Mikkelsen blev offentliggjort på TV 2 PLAY tirsdag klokken 06:00, og efter tirsdagens træningspas talte Fredericia AVISEN med FC Fredericia-spilleren om hvordan det var at stå frem.

“Det har været meget afslappende. Jeg har været åben omkring det i lang tid efterhånden. Jeg har skrevet om det i en klumme før, men det var en hård omgang, da vi lavede det. Jeg er rigtig glad for det, og det er noget jeg brænder for,” siger Martin Mikkelsen, der selv har set dokumentaren før den blev publiceret:

“Jeg var glad for hvordan det var lavet. Vi har lavet et langt interview, og så var det op til Majse at klippe det ordentligt sammen, og det har hun gjort rigtig godt. Det var hårdt at se den, og jeg havde faktisk blanke øjne gennem hele udsendelsen ,det var vildt at se selv snakke på den måde.”

Hvor er du i livet i dag?

“Jeg er et godt sted i dag, og har lært meget om mig selv i de seneste par år. Perioden tvang mig til at reflektere over livet. I dag betragter jeg mig selv som en seriøs sportsmand, og har fået styr på hvordan jeg skal leve livet,” siger Mikkelsen og kommer ind på hvad FC Fredericia betyder for ham:

“Fredericia betyder meget for mig. Det var her jeg fra 2008-14 fandt mig selv som fodboldspiller i første omgang. At jeg kunne komme tilbage og spille med nogle af mine bedste venner, der også har god indflydelse på mig, har været rigtig godt. Det er min klub,” slår han fast og kommer ind på, hvilke venner han særligt har i klubben:

“Holvad lærte jeg at kende i Hobro, og Ege har været en af mine bedste venner siden han kom til i 2012. Jeg nyder at spille med de her drenge, der er dygtige og søde.”

https://www.vinmedmere.dk/

Hvordan er det at være i FC Fredericia?

“Jeg har aldrig været i en klub med sådan en harmoni i truppen. Man er ikke bedste venner med alle, men det er en god social gruppe, hvor alle svinger godt sammen” slutter Martin Mikkelsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer