FC Fredericia har ikke den bedste statistik på Monjasa Park, og det gik også galt i aftenens opgør mod Thisted FC, som gæsterne vandt 2-1.

Til dagens kamp havde FC Fredericia-træner Jonas Dal blandet kortene i startopstillingen. Der var startdebut i NordicBet Ligaen til Henry “Uzo” Onourah og Sebastian Buch.

Det var dog en skidt indledning på startdebuten for de to spillere. Efter fire minutters spil begik FC Fredericia straffespark, som Sakari Tukiainen sparkede til højre for sig selv og udplacerede Alexander Nybo, der gik til den anden side.

Spillet sad i indledningen af kampen ikke i skabet, men som første halvleg skred frem kom FC Fredericia mere med. Spillet flød ikke, men fornemmelsen var, at der ikke skulle meget til at få prikket bolden i mål.

Efter en halv times spil brændte det for alvor på foran Thisteds mål. Sebastian Buch fik en fri chance, men fik ikke træf på bolden, men det gjorde Christian Sørensen til gengæld, der tvang Thisteds Mathias Rosenørn ud i en stor redning.

Kort tid før pausen kom forløsningen. Thisteds keeper, Mathias Rosenørn blev noteret for et selvmål, selvom det unægteligt lignede Anders Holvad, der havde sidste fod på bolden.

“Uzo” spillede en flot kamp for FC Fredericia og blev kåret som hjemmeholdets man of the match. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

I anden halvlegs indledning fortsatte FC Fredericia presset. Mere ville have mere. Efter hver dødbold var fredericianerne farlige foran kassen anført af forsvarsklippen Manjrekar James, som Thisted-spillerne havde sit hyr med at styre på standarderne.

Med en halv time igen gik der chokbølger gennem publikum. Forsvarsstyrmand Mads Eriksen tog en dribletur og endte med at sende et farligt langskud afsted, som dragede associationer til Daniel Agger. Eriksens skud blev dog med hiv og sving reddet af Rosenørn, der fik pareret bolden ud til hjørnespark.

Med et kvarter igen var det dog ved at gå galt for Fredericia. Sakari Tukiainen snød FCF-defensiven og kom alene igennem mod Alexander Nybos mål, og diskede op med en stor redning, da han parerede forsøget ud til hjørnespark.

Thisted scorede til kampens resultat 2-1 med små ti minutter igen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Få minutter efter holdte Fredericia-defensiven ikke stand. Efter en nedfaldsbold, efter en dødboldssituation dukkede Thisteds Glenn Rask op og bankede Thisted i front med en scoring tæt under mål uden chance Alexander Nybo.

FC Fredericia forsøgte resten af kampen at presse på, men forgæves. Derfor endte det med et nederlag på 2-1.

Humøret var trods nederlag højt hos Otto Pølsemand