FC Fredericia burde have vundet gårdagens opgør mod Nykøbing, men måtte tage til takke med 2-2. Alligevel var det en fornuftig afslutning på sæsonen, efter i kampen forinden at have leveret langt under niveau.

Et godt indtryk inden ferien. Det skulle FC Fredericia ud at levere efter en ikke særlig prangende præstation på udebane mod FC Roskilde, og der blev også leveret en professionel indsats i det store hele af fredericianerne.

Det var start tydeligt, at man ville vise, at det var en engangsforestilling i Roskilde, også selvom både dem kamp og opgøret mod Nykøbing var uden den store betydning. Det er vigtigt for selvforståelsen at præstere, og så er der billedet ud til sponsorer, fansene, ledelsen og andre interessenter.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hurtigt blev FC Fredericias planer forpurret. Kristian Kirkegaard fik et riv i låret og prompte reagerede Jonas Dal ved at tage ham ud for ikke at risikere noget. Det var ikke skrevet i manuskriftet, at det skulle ske kort tid inde i kampen.

Til gengæld kom FC Fredericia foran 1-0 efter et af de mest klodsede begået straffespark længe set. Nicolaj Ritter var kommet ind i feltet og havde bolden, men pludselig gik en Nykøbing-spiller mod ham og skubbede ham omkuld. Straffesparket omsatte Anders Holvad sikkert.

Efterfølgende havde Victor Torp chancen for at fordoble føringen, men det skete ikke og i stedet scorede Nykøbing to mål ud af det blå i anden halvleg. Der havde ingen tilløb været til det, men pludselig var gæsterne i front.

FC Fredericia lod sig dog ikke gå på, og med fem minutter igen fik Nikolaj Kirk bolden i sin afskedskamp for fredericianerne. Mere ville have mere, og FC Fredericia forsøgte i slutminutterne at vinde kampen, men det skete ikke og i stedet endte sæsonens sidste opgør 2-2.

https://www.vinmedmere.dk/

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): Kunne intet stille op ved de to mål, men blev ellers ikke sat på prøve. 

Jacob Buus (4): Lidt mere anonym end han plejer.

Erik Nissen (4): Gjorde det fornuftigt uden at lave de store fejl.

Lukas Enevoldsen (7): Reddede FC Fredericia i første halvleg, da han på stregen afværgede et skud. Derudover gik Enevoldsen forrest med sin sædvanlige fight.

Nicolaj Ritter (7 – Man of the Match): Bedste kamp siden skadespausen. Gik godt med offensivt, og defensivt lukkede han fint af.

Andreas Oggesen (4): Efter en skidt indsats i Roskilde spillede Oggesen en fornuftig kamp.

Christian Ege (4): Fightede som sædvanligt godt inde på den centrale midtbane.

Victor Torp (4): Gik fint med i pasningsspillet, men var ikke så kampafgørende som ønsket.

Mathias Gertsen (4): Skilte sig fornuftigt af med bolden, men manglede at være med til at skabe de helt store chancer.

Kristian Kirkegaard (UB): Blev skiftet ud efter ca. ti minutter med en skade.

Anders Holvad (4): Gjorde det fornuftigt som topangriber, som ikke er hans ønskeposition. Scorede sikkert på straffesparket.

___

Martin Mikkelsen (4): Gjorde det fornuftigt, da han kom på banen stedet for Kirkegaard, ind til han løb tør for kræfter og måtte lade sig udskifte.

Steven Enna (UB): Var anonym da han kom på banen.

Nikolaj Kirk (UB): Scorede et mål i den korte tid han fik på banen.

Henry Uzo (UB): Kom ind med kort tid igen.

1 KOMMENTAR

  1. Sluttede fornuftigt af.????
    Med 2 kampe mod 2 hold der var rykket ned, da fik man 1 points.
    Havde man vundet de tabte point til nedrykkerne havde klubben været 2 mil. rigere.
    Det er ikke godt nok.

Leave a Reply