I en kamp, der var præget af meget dårligt vejr, lykkedes det FC Fredericia at hive en sejr hjem på 2-3 mod Hvidovre, og dermed er fredericianerne på en foreløbig førsteplads i NordicBet Ligaen.

FC Fredericia spillede fredag aften deres sidste kamp i efterårssæsonen. Kampen skulle blive en oprejsning i forhold til den seneste kamp mod Skive, der blev tabt med 0-2, efter en meget sløj indsats.

Om det var resultatet eller andre årsager til det, så havde Jonas Dal ændret lidt i startopstillingen i forhold til det opgør. Det betød, at Lukas Enevoldsen, Agon Mucolli og Kristian Kirkegaard tog plads på bænken i forhold til det opgør, og da Nicolaj Ritter stadig ikke var blevet sin skade kvit, så gav det følgende opstilling:

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Christian Ege – Nicolaj Ritter
Andreas Oggesen – Mathias Gertsen
Martin Mikkelsen – Dennis Høegh – Anders Holvad
Steven Enna

Hvidovre var forud for opgøret på ottendepladsen, og de kom med en frisk sejr i bagagen mod FC Roskilde, der blev besejret med 0-2 på udebane. For femte kamp i træk måtte Hvidovre undvære stopperen Mike Mortensen, der afsonede sin sidste spilledags karantæne efter et rødt kort mod Skive d. 12. oktober. Det havde fået holdets træner, Per Frandsen til at vælge følgende opstilling:

Victor Anker
Emil Vatani – Daniel Stenderup – Matti Bøge Olsen – Rasmus Louise Larsen
Christopher Østberg Hansen – Stefan Hansen
Kim Aabech – Nicolaj Agger – Lirim Qamili
Morten Nielsen

Allerede et par minutter inde i opgøret måtte Frandsen lave om på opstillingen. Det skete, da den tidligere Brøndby-spiller Daniel Stenderup måtte udgå med en skade og blev erstattet af Magnus Fredslund.

Der gik ikke længe før der kom valuta for pengene på det råkolde stadion i Hvidovre. Seks minutter inde i opgøret var der hjørnespark til Hvidovre, men Nybo slog bolden væk. På returen fik Hvidovre scoret, men der var begået frispark inden.

Minuttet efter slog FC Fredericia til. Martin Mikkelsen fik bolden i højreside og smækkede bolden ind i feltet til Steven Enna, der fra en lidt spids vinkel skød på mål. Skuddet kunne Anker ikke holde og på returen kunne Høegh nemt score til 0-1.

Efter det tidlige mål forsøgte FC Fredericia at sætte sig på kampen. Det lykkedes tildels, da Hvidovre ikke tilspillede sig det store, selvom der var optræk til enkelte farlige episoder.

I stedet var det efter 25 minutters spil FC Fredericias tur til at være farlige. Andreas Oggesen modtog bolden på midten af banen og efter et par træk trykkede han af fra distancen, men forsøget gik akkurat forbi mål.

Kampen var generelt præget af meget vind, og i første halvleg var det FC Fredericia der havde medvind. Det lykkedes dog ikke at udnytte det spil overtag som vinden gav, og derfor var pausestillingen 0-1.

FC Fredericia fik den værsttænkelige start på anden halvleg. Hvidovre tog et hjørnespark kort. Indlægget fik Nybo i første omgang bokset væk, men på returen udlignede Matti Olsen til 1-1.

I det 50. minut blev der bogstaveligtalt tændt op i FC Fredericia. Red Pride fyrede romerlys af, og et par minutter senere var Steven Enna on fire, som fansene synger om den amerikanske angriger. Buus sendte et indlæg ind i feltet langs jorden og den fik Enna fat i og scorede på en førstegangs afslutning så stillingen var 1-2.

Med 27 minutter tilbage af opgøret blafrede netmaskerne igen, og igen var det pga. en FC Fredericia-scoring. Nicolaj Agger lod Gertsen slippe forbi ham på midten af banen og da ingen gik i teknikeren tog han chancen med et følt venstrebensspark mod det lange hjørne. Bolden havnede helt op i krogen og dermed var FC Fredericia i front med 1-3.

Da der resterede et kvarter kom spændingen tilbage i opgøret. Hvidovre fik et hjørnespark i højreside, og det kanonerede Kim Aabech direkte i mål til 2-3, og så var der ellers dømt overlevelse resten af kampen for FC Fredericia.

Hvidovre pressede på for en udligning og havde flere optræk til store chancer. For at forsvare føringen satte FC Fredericia derfor forsvarsklippen Lukas Enevoldsen ind i de sidste par minutter af opgøret.

I overtiden var Hvidovre lige ved at udligne efter et hjørnespark, men Alexander Nybo var på plads og reddede bolden på målstregen. Det lykkedes ikke Hvidovre at skabe flere chancer, og derfor endte FC Fredericia med at vinde 2-3.

Med sejren er FC Fredericia på en foreløbig førsteplads, men Dals mandskab har spillet to kampe mere end Viborg og Vejle, der er henholdsvis to og tre point efter fredericianerne.

https://andresens-vvs.dk
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer