FC Fredericia spillede denne eftermiddag træningskamp mod Superligaklubben, det blev en kamp, der var præget af vaskeægte fight. Der blev gået til stålet, løbet, kæmpet og lavet glidende tacklinger i det silende regnvejr. Kampen bød på hele fire straffespark.

Opvarmningen til den kommende sæson i den stærkeste 1. division i Danmarkshistorien er godt i gang. Coronaskyerne hænger stadig over verden, og derfor blev dagens kamp spillet uden tilskuere, dog kunne FC Fredericia i går melde, at hele truppen er testet negativ for Covid-19. Men det var nu bolden, det galt denne eftermiddag.

Det var SønderjyskE, der var bedst fra start. Superligamandskabet lagde et højt tryk på fæstningsbyen fodboldhold, men alligevel var det efter et godt FCF-drive og skud på mål, at der blev dømt straffespark til udeholdet. Her var bysbarnet Agon Mucolli sikker, da han sparkede bolden hårdt til højre for målmanden, der var uden chancer. 

Til dagens kamp havde FCF både nye spillere og prøvespillere med, blandt andet stortalentet – målmanden Elias Rafn Olafsson, der startede inde. Og det gjorde han godt. I det 25 minut’ reddede han straffespark fra Anders K. Jakobsen og fire minutter senere stod han for en pragtredning, da SønderjyskE fra distancen sendte et projektil af sted mod målet, men han fik reddet bolden i luften, og sendte den til hjørnespark.

Endnu et straffespark blev dømt efter 38 minutter, som Peter Christiansen satte i nederste hjørne. Elias Rafn Olafsson var igen dernede, men kunne lige akkurat ikke få fingrene på.  

De to hold gik til pause med 1-1. 

Lidt i to blev anden halvleg sparket igang på Haderslev Atletikstadion. 

Mønsteret fra første halvleg fortsatte, dog spillede FC Fredericia sig flere gange flot igennem, men der blev gået til stålet, så flere aktioner blev bremset i opspillet, hvor Cheftræner for FC Fredericia, Jonas Dal, var noget utilfredshed, da dommerens fløjte flere gange forblev tavs. 

Regnen tog til i Haderslev, men det var ud af det blå, at Andreas Oggesen efter 59 minutter hamrede bolden op i krogen. Lykken varede dog kort, da SønderjyskEs U-19 spiller Andreas Eriksen fire minutter senere satte bolden ind til 2-2. Efter 71 minutter bragte FC Fredericia sig igen i front. Fire minutter senere kunne FC Fredericia have bragt sig foran med to, da kampens fjerde straffespark blev dømt, men Anders Holvad sendte bolden over mål på Elkjærsk-vis.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer