FC Fredericia røg ud af Sydbank Pokalen til FC Sydvest 05 fra 2. division. Temaet for kampen var at se nye idéer fra Michael Hansen, men uanset hvordan man vender og drejer det, kan et nederlag på 2-0 til et bundhold fra 2. division ikke forsvares.

Kønt var det ikke, og alligevel kunne det være blevet til et videre avancement, men kynismen manglede, da chancerne bød sig foran mål. Kort forinden Sydvest punkterede kampen med målet til 2-0 havde FC Fredericia for det første et stort spilovertag, og med coolness og skarphed var bolden også blevet sparket ind.

I stedet var fredericianerne passive efter et boldtab, og Mathias Gertsen blev derfor sat i en skidt situation, hvor han stod en mod en med en hurtig Sydvest-spiller. Sydvest-spilleren Martin Egelund satte nemt Gertsen af, og kom alene igennem mod Alexander Nybo, der fik hånden på bolden, men det var ikke nok, da bolden røg i mål.

https://www.vinmedmere.dk/

Det var ikke kun i den episode, at FC Fredericia så skidt ud. Forsvaret så tungt ud ved flere lejligheder, hvor Sydvest truede på hurtige omstillinger, men manglende kvalitet fra Sydvest gjorde, at de ikke fik udnyttet det.

Det velpolerede spil langs jorden, som kendetegner FC Fredericia, fungerede heller ikke. Ganske vist var flere spillere rykket lidt rundt i forhold til hvad de plejer, men det ændrer ikke på deres tekniske kunnen.

I anden halvleg blev det bedre, da Mathias Gertsen kom ind på den centrale midtbane og satte mere fart i spillet. Gertsen tog flere initiativer, men både det sidste held og den sidste skarphed manglede på dagen, hvor FC Fredericia ikke lignede et hold, der i sidste sæson sluttede på tredjepladsen.

Kampen var den første med den nye cheftræner Michael Hansen, og det var langtfra nogen drømmestart. Hansen fik klare svar, selvom spillet ikke var særlig godt. De nye idéer han har skal der arbejdes videre med, og en ny mulighed byder sig i kamp på mandag, hvor AC Horsens venter i en sidste testkamp.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Skal man tage noget positivt med fra det tidlige pokalexit er det, at FC Fredericia allerede nu fuldt ud kan fokusere på at ende i top-6 i NordicBet Ligaen og derfor ikke i tide og utide har kampe i Sydbank Pokalen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer