FC Fredericia kunne have manifesteret sig i top-3 i NordicBet Ligaen, men i stedet for gled de ned på femtepladsen, da de tabte med 2-0 på udebane til Hvidovre, som inden dagens opgør var på næstsidstepladsen.

FC Fredericia var til dagens kamp tvunget til at skifte ud i den ellers vante start 11. Dennis Høegh sad over med karantæne, mens Manjrekar James var med det canadiske landshold, og det gjorde, at FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, måtte tænke i andre baner i forhold til den sædvanlige startopstilling.

Christian Ege Nielsen gled ned i midterforsvarer erstattede James, og som erstatning for canadieren i startopstillingen kom den nigerianske lejesvend, Michael Baidoo, som tog sig af kanten således, at Victor Torp tog sig af den centrale midtbane sammen med Andreas Oggesen.

I front var der fundet plads til det norske fyrtårn Chuma Anene, der gled ind som spydspids, og gav FC Fredericia et ny aspekt i deres spil i forhold med hans store fysik.

FC Fredericia spillede en tam første halvleg på Kæmpernes Arena i Hvidovre. Fredericianerne blev presset i bund fra start af hjemmeholdet, der har hentet 13 ud af 17 point på eget græs.

Efter en halv time kunne FC Fredericia ikke holde stand længere. Hvidovre spillede sig igennem gæsternes forsvar, og Nicolaj Agger bragte hjemmeholdet i front med 1-0.

Hen mod pausen blev det ikke bedre for FC Fredericia, der fortsat var presset og Alexander Nybo blev testet flere gange. Alligevel var Christian Ege dog lige ved at få snittet bolden i mål i første halvelgs sidste minut, efter et hjørnespark, men ind kom bolden ikke og FC Fredericia måtte gå til pause bagud.

Fra anden halvlegs start kom FC Fredericia ud med en helt anden attitude. Der var tilløb til flere store chancer, blandt andet til Anene, der dog ikke kom først på bolden. Bedst som det trak op til en udligning slog Hvidovre dog til.

Hvidovre-profilen Kim Aabech kanonerede et frispark i mål til 2-0, og så var det for alvor opad bakke for FC Fredericia, der havde en halv time til at vende det truende nederlag. Cheftræner Jonas Dal reagerede at skifte Henry Uzochokwu og Niels Letort på banen i stedet for Jacob Buus og Michael Baidoo.

Med ti minutter igen have netop Letort alletiders mulighed for at bringe spændingen tilbage i opgøret, men den offensivspilleren misbrugte en friløber.

I sit sidste forsøg på at få noget med hjem fra Hvidovre blev det offensive es Sebastian Buch sendt på banen i stedet for Nicolaj Ritter, men lige lidt hjalp det. FC Fredericia tabte kampen 2-0, og ryger dermed ned på femtepladsen i NordicBet Ligaen, hvor de har to point op til Silkeborg på tredjepladsen.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce