FC Fredericia spillede tidligt tirsdag aften deres første kamp under den nye cheftræner Michael Hansen. Det skete i Sydbank Pokalen mod FC Sydvest 05 fra Tønder, og efter en skidt indsats endte fredericianerne med at tabe 2-0.

Tidligt tirsdag aften gik det løs. FC Fredericia skulle spille den første kamp under den nye cheftræner Michael Hansen, der havde første dag på træningsbanen igår, og dermed var det en lyndebut til Hansen.

På forhånd havde Michael Hansen bebuddet, at han ville bruge spillerne på lidt alternative positioner i forhold til hvad man er vant til at se. Og det kom til udtryk allerede fra start, hvor eksempelvis Dennis Høegh startede på højrekanten.

De startende 11 var følgende:

Alexander Nybo
Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Mathias Johansen – Nicolaj Ritter
Andreas Oggesen – Christian Ege
Dennis Høegh – Kristian Kirkegaard – Agon Mucolli
Anders Holvad

Til kampen var FC Fredericia uden Elias Olafsson og Tobias Anker, der begge er med U-landsholdet, mens Joachim Wagner er skadet og Raphael Nwadike stadig ikke har fået arbejdstilladelsen i orden. Derfor var bænken noget smal, da den kun bestod af Christian Tue, Steven Enna, Mathias Gertsen og Lukas Enevoldsen.

FC Sydvest spiller til dagligt i 2. division, hvor de endte den seneste sæson på syvendepladsen i puljen, der spillede om nedrykning til Danmarksserien. Til at starte med var det dog ikke til at se, at der var en række til forskel på de to hold.

FC Sydvest, der har den tidligere FC Fredericia-spiller Jes Bekke som træner, lurede konstant på kontrastød og overfor en usikker fredericiansk defensiv var de med jævne mellemrum ved at blive farlige i indledningen.

Første gang FC Fredericia pressede på for alvor var efter 18 minutter. Kristian Kirkegaard fik bolden i en favorabel position omkring det lille felt og fik trykket af, men i sidste øjeblik blev forsøget blokeret.

Ud af ingenting slog FC Sydvest i stedet til efter 24 minutter. David Easter opfangede en løs bold, og trykkede af nogle meter væk fra målfeltet. Alexander Nybo var gået lidt ud af målet, og forsøget endte med at stryge hen over hovedet på ham og røg i mål til 1-0.

FC Sydvest fortsatte med at lure på muligheden efter en omstilling, men efter 38 minutter var Dennis Høegh ved at bringe balance i regnskabet. Den rutinerede FC’er driblede forbi flere af Sydvests forsvarsspillere og endte med at få trykket af inde i feltet, men forsøget havnede i favnen på FC Sydvests keeper, Mads Petersen.

https://www.vinmedmere.dk/

Stillingen ved pausen var 1-0 til hjemmeholdet, og for og forsøge at ændre slagets gang skiftede Michael Hansen ud i pausen. Ud gik anfører Ege og Høegh, og de blev erstattet af Mathias Gertsen og Christian Tue, hvor sidstnævnte dermed fik sin officielle debut for FC Fredericia.

Udligningen var lige ved at komme kort tid inde i anden halvleg. Et hjørnespark fra venstre side kom Erik Nissen højest til, og helt udenfor Petersens rækkevidde fik Nissen headet mod mål, men bolden sneg sig forbi det lange hjørne.

Presser fortsatte. Som kampen skred frem satte FC Fredericia sig endnu mere på begivenhederne. Efter 55 minutter var det i to omgange ved at give pote. Først var fredericianerne ved at komme fri foran mål, men en Sydvest spillede fik tacklet bolden ud. Efterfølgende måtte Mads Petersen diske op med en klasseredning for at holde Sydvest i front.

Med en halv times tid igen skiftede FC Fredericia ud for tredje gang. Ud gik Anders Holvad og ind i stedet kom den amerikanske angriber Steven Enna, der skulle forsøge at skabe ravage på top i den

I stedet for at udligne skete det, der ikke skulle ske for FC Fredericia. Med 23 minutter igen havde FC Fredericia et hjørnespark, men blev ramt på en omstilling. Mathias Gertsen stod en mod en med Martin Egelund, som satte Gertsen fuldstændig af i løbeduellen. Egelund kom derfor alene igennem mod Nybo, der havde handsken på bolden, men trods det ihærdige forsøg plat redde bolden, gik den ind.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med et kvarter igen skiftede FC Fredericia ud for sidste gang. Ud gik Mathias Johannsen, der midt i anden halvleg havde fået et gult kort, og han blev erstattet af Lukas Enevoldsen, der gled direkte ind i midterforsvaret. 

Indskiftningen ændrede ikke på det store. FC Fredericia belejrede fortsat Sydvests banehalvdel. Med 13 minutter igen var reduceringen nær. Enna satte hovedet på et indlæg, men heldet var ikke med angriberen. Det velplacerede hovedstød ramte overliggeren helt uden chance for Mads Petersen.

Fem minutter før tid var det Mathias Gertsens tur til at forsøge sig. Den være midtbanespiller fik bolden mit for mål udenfor feltet og trykkede af. Gertsen fik sendt bolden af sted, men forsøget røg akkurat forbi mål.

Det lykkedes ikke FC Fredericia at score, og derfor endte det med et overraskende nederlag i Sydbank Pokalens første runde til FC Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer