FC Fredericia skal i dag forsøge at vende den negative stime, som holdet er inde i med fire nederlag i træk. Det sker, når Næstved klokken 19:00 gæster Monjasa Park.

Modstanderen fra Næstved er placeret på 11. pladsen og ligner et godt bud på en nedrykker, men FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, har respekt for dem.

“Næstved er et spændende hold. De vil spille langs jorden, og lave et højt og aggressivt pres. Vi skal spille os ud af det, og rent defensivt skal vi holde stand. Vi skal være dygtige til at undgå for store mulighedder for at de spiller ind igennem vores hold,” siger Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Senest spillede FC Fredericia mod Skive, der parkerede bussen foran mål. Det var ikke noget problem at komme til chancerne, men derimod var det straks værre, da det kom til at få bolden i mål. Missionen lykkedes ikke, og derfor kan det måske være en fordel, at Næstved ikke pakker sig.

“Det kan det godt være. Hvis man ser på Skive-kampen mødte vi et hold ,der stillede sig tilbage, og selvom vi skabte chancer lavede vi ikke mål. Men uanset hvad skal vi kunne spille mod alle stilarter,” slår Jonas Dal fast.

Til kampen mod Næstved er FC Fredericia fortsat uden Mathias Johannsen og Andreas Oggesen skal afsone den første af de to karantænedage han pådrog sig med det røde kort i Skive-kampen. 

“Det bertyder, at andre skal i spil og sådan har det været helt sæsonen. I og med, at vi har en fin trup og håber på, at dem der kommer ind rammer det de kan, er jeg fortrøstningsfuld med det,” udtaler Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Næstved klokken 19:00 på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer