FC Fredericia skal i kamp i dag på udebane mod Skive, og efter tre nederlag i træk skal bøtten vendes. Især hvis tredjepladsen skal bevares, hvor særligt Kolding er begyndt at presse på bagfra.

To point. Det skiller nu FC Fredericia og Kolding på fjerdepladsen, og derfor er der ikke meget at rafle om. FC Fredericia skal igen smage sejrens sødme, hvis man skal fuldende en sportslig flot sæson.

https://www.vinmedmere.dk/

Holdet var senest i kamp i torsdags, hvor modstanderen var Hvidovre på Monjasa Park, og frem mod søndagens kamp har opskriften været klar for Jonas Dals mandskab.

“Desværre kan vi ikke gøre meget end at restituere. Hovederne skal op på os selv og hinanden, og så skal vi få gjort det, der skal gøres for at blive fysisk i stand til at spille sådan en kamp. Der er en del, som har tunge ben lige nu, så der er et stort oprydningsarbejde for sundhedsstaben,” siger Jonas Dal, som fortæller, at FC Fredericia efterhånden er ramt på fysikken efter et hårdt kampprogram:

“Det er alle hold, og derfor kan jeg også sige, at vi er ramte, men det er ikke en undskyldning – det er et klart svar. Vi skal tage imod det og håndtere det på bedst mulige måde,” forklarer Jonas Dal.

En af dem, der på egen krop kan mærke det hårde kampprogram, er Anders Holvad.

“Vi er et par stykker, der er trætte, men forhåbentligt har vi fået skiftet ud så vi er klar til kamp,” siger Holvad, der aldrig før har prøvet et hårdere kampprogram:

“Nej, det har jeg ikke. Det er vanvittig hårdt for kroppen, også i forhold til, at vi havde to måneders pause.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Synes du, at det er forsvarligt, at man har så komprimeret kampprogram?

“For mig personligt har det været katastrofalt, da jeg var skadet to måneder i cornapausen. Om det er forsvarligt ved jeg ikke. Det er sindssygt svært, fordi klubberne har brug for økonomien fra TV-pengene, så jeg synes ikke rigtigt, at der er nogen anden udvej,” slutter Anders Holvad.

I forhold til den seneste kamp mod Hvidovre har FC Fredericia igen Jacob Buus til rådighed. Om han glider tilbage i startopstillingen får vi svaret på, når FC Fredericia løber på banen i Skive klokken 15:00, men allerede fra klokken 14:45 kan du følge opgøret på Fredericia AVISEN, som liveopdaterer fra opgøret.

Leave a Reply