Efter den magiske onsdag aften gælder det igen hverdagen i NordicBet Ligaen for FC Fredericia. Det sker på udebane mod Viborg søndag eftermiddag.

Den australske angriber, Brent McGrath, har på det seneste igen været med i FC Fredericia-truppen, efter at have været ude i starten af foråret. Han er ved at være tilbage på toppen igen.

“Det synes jeg. Det har været dejligt at være sammen med drengene ude på banen igen. Det er anden kamp jeg har fået minutter i, benene har det godt og det er dejligt at være tilbage,” siger McGrath, der håber på spilletid igen søndag:

“Ja, det gør jeg. Det bliver spændende at se, hvem Jesper vælger.  Høegh har karantæne, men jeg håber på nogen minutter,” forklarer australieren.

Modstanderen søndag er Viborg, som er nedrykker fra Alka Superligaen og er på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen. Her puster holdet fra Domkirkebyen Vejle og Esbjerg i nakken på anden- og tredjepladsen.

“Det er et klassehold. Det er et stort 1. divisionshold, men vi skal spille vores eget spil og gøre det vi er gode til,” fortæller Brent McGrath og kommer ind på FC Fredericias selvtillid:

“Den er fantastisk. Fantastisk dag i onsdags, for klubben, spillere, alle og byen. Det er det man drømmer om, men igen, det er en ny dag på søndag,” udtaler Brent McGrath, der håber på at komme på måltavlen:

“Ja, det kunne være dejligt. Et mål vil være fantastisk, men sejr er det vigtigste og det vi går efter,” lyder ordene fra den australske publikumsfavorit.

Forud for opgøret er FC Fredericia på syvendepladsen med fem point op Vejle på den vitale tredjeplads. Viborg er som nævnt på fjerdepladsen, hvor de har to point op til både Esbjerg og Vejle.

FC Fredericia har i sæsonens hidtil to kampe mod Viborg hentet en sejr på udebane på 3-2, me det i hjemmekampen blev til 2-2.