FC Fredericia møder i dag Fremad Amager på Monjasa Park, og Jonas Dal varsler rotation, men hvad kommer han til at foretage sig? Det er det helt store spørgsmål.

I onsdags spillede FC Fredericia på udebane mod HB Køge, men det tætte kampprogram har Jonas Dal ikke noget imod.

“Det er altid fedt at spille kampe, de kommer tæt nu  og det er fint. Vi har en revanche til gode. Det er længe siden vi mødt dem, men ikke mange kampe siden og vi tabte 4-2 og synes de var hårde mod os. Alene på den baggrund skal vi revanchere os,” siger Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med det tætte kampprogram belastes spillerne, og derfor vil man også komme til at se udskiftning i startopstillingen. I forhold til HB Køge-kampen er Erik Nissen igen til rådighed, men Mathias Johannsen har ikke ligefrem spillet sig af holdet, og derfor kan der spekuleres i at skubbe Christian Ege op på midtbanen.

“Vi er nødt til at tænke over belastningen. Vi skal være gode til at bruge den trup vi har så mange kommer i spil og vi skal have flere strenge at spille på. Der kommer mange kampe, men samtidig er vi klar over, at vi ikke skal slå alle relationer helt i stykker. Vi skifter lidt ud, men ikke mere end vi har masser af relationer på banen,” forklarer Jonas Dal.

FC Fredericia har i 2020 spillet to opgør på Monjasa Park, men de har begge været uden tilskuere. Det kommer der til dagens opgør, hvor der lukkes omkring 350 tilskuere ind, og det inkluderer blandt andet fanklubben Red Pride.

“Det bliver rigtig fedt. Nu skal alle sidde ned, så det bliver ikke helt det samme som når Red Pride står i Hulen og er vilde. Derfor bliver det lidt anderledes, men man kan også råbe og skrige fra siddepladser,” forklarer Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Til kampen har FC Fredericia fået deres vante omklædningsrum tilbage, og det glæder Jonas Dal 

“Det er rart at være i vante omgivelser. Det er ikke sådan ,at vi ikke kan være i en lounge med oplæg, men spillerne har egen plads og det med at gå i bad efterfølgende fylder meget. Det glæder spillerne sig til,” siger Jonas Dal.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Fremad Amager klokken 14:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer