FC Fredericia kommer til at rokere rundt i startopstillingen i forhold til den seneste kamp mod Vejle, men det er en del af gamet slår cheftræner Jonas Dal fast.

Onsdag klokken 17:00 løber FC Fredericia på banen igen. Det sker på Capelli Sport Stadion, hvor HB Køge hører hjemme.

Senest tabte FC Fredericia 2-1 til Vejle, men da Viborg samtidig tabte til Kolding er det status quo mellem de to hold i kampen om andenpladsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Løbet synes kørt i forhold til førstepladsen, hvor Vejle har ti point ned til både FC Fredericia og Viborg. Det ærgrer naturligvis FC Fredericia-lejren, der til gengæld har fokus på at levere en god indsats mod HB Køge.

“Vi glæder os til at spille kampen på kunstgræs i Køge. Det er lidt ærgerligt, når vi spiller i midten af juni, men vi har forberedt os på det og derfor står vi her i KFUM Parken,” forklarer Jonas Dal.

Mod HB Køge er Erik Nissen ude med karantæne, til gengæld er Christian Ege med igen, men hvad har det af betydning? Det spurgte vi Jonas Dal om.

“Ikke så meget. Ege er med igen, og så må vi rokere rundt. Det er ikke noget, der gør det store, men sådan er det. Vi ved, at skader og karantæner er en del af dagligdagen og det skal vi kunne håndtere,” siger FC Fredericia-træneren.

I den første kamp efter Corona-pausen sad Andreas Oggesen over med en skade. Senest mod Vejle kom han ind fra bænken, og gjorde en forskel. At dømme ud fra tirsdagens træning ser det ud til, at midtbanespilleren er ved at være i fuld vigør, og det er godt nyt for FC Fredericia.

“Oggesen er dygtig til at sætte spille. Han har nogle gode og hurtige raids op ad banen med bolden. Han er god til at samle midtbanen og placere sig de rigtige steder. “Ogge” er rigtig pålidelig at have liggende inde centralt på midtbanen,” fortæller Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia blev hægtet af i kampen om førstepladsen med nederlaget til Vejle, men Jonas Dal er generelt ikke meget for at kigge på tabellen.

“Man tænker over det, fordi man bliver forholdt det hele tiden, men ellers ikke og det er 100 % ærligt. Vi har evalueret Vejle og nu handler det om HB Køge, og efter den kamp kommer der en ny kamp. Vi kigger på stillingen efter 33 kampe for det er først der, at det tæller,” slutter Jonas Dal.

Der er kampstart mellem HB Køge og FC Fredericia. Kampen kan følges live på Fredericia AVISEN fra klokken 16:45.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer