Efter en landsholdspause skal FC Fredericia i ilden igen. Det sker, når holdet på udebane møder Kolding klokken 19:00, og det bliver med en trup, der igen har Mathias Gertsen og Dennis Høegh i fuld vigør.

https://www.vinmedmere.dk/

Sidst FC Fredericia var i aktion var 6. november hjemme på Monjasa Park mod Viborg, hvor holdet spillede 1-1. Siden har der været landskampspause, hvor FC Fredericia har holdt sig igang med træning. Men hvad er pausen konkret brugt på? Det spurgte vi FC Fredericias 

»Vi har holdt os oppe fysisk, og vi har haft gang i den med cardio og styrke. Vi har også opsummeret vores spillestil så vi nu er klar til at angribe de fem kampe, der er tilbage inden julepausen. Det er 20-25 % af kampene i det samlede grundspil, så det er vigtige kampe, selvom vi nu er i november,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

Før landskampspausen var FC Fredericia inde i et hektisk program, og derfor var det et kærkomment afbræk.

»Vi angreb pausen anderledes end vi gjorde ved den første i sæsonen, hvor vi hvilede mere og havde en træningskamp. Vi angreb den fysisk og prøvede at putte på i stedet for at slappe af og fået flere spillere klar. Vi kommer med en fuld trup, og konkurrencemomentet er større,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Modstanderen fredag aften er Kolding, som er placeret på tiendepladsen med 12 point op til FC Fredericai på tredjepladsen, men det lader Hansen sig ikke snyde af.

»Det er et godt hold, hvor det er meget lige og afgørende med de små ting. Vi angriber kampene som vi plejer og vil have boldene og være aggressive med respekt for det Kolding er dygtige til. Det er en lige kamp, der kan gå begge veje, og der gælder det om at putte det indhold i der gør, at den tipper vores vej,« fortæller Michael Hansen.

Til kampen mod Kolding har FC Fredericia igen Raphael Onyedika til rådighed efter endt karantæne. Derudover er Mathias Gertsen og Dennis Høegh tilbage på 100 %, men til gengæld er Andreas Oggesen, Anders Holvad og Steven Enna fortsat ude med skader.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer