I fredags, da FC Fredericia og Viborg FF spillede, udvandrede Red Pride omkring det 70. minut i protest mod vagternes ageren. Den pågældende episode skal FC Fredericia nu evaluere med vagtkorpset.

Ifølge AVISENS oplysninger udvandrede fansene, da de under kampen blev frustrerede over, at de midt under kampen skulle visiteres af vagterne. Den episode skulle have fået bægeret til at flyde over efter flere episoder i den seneste tid, hvor Red Pride ikke har været enige i vagternes ageren.

https://www.vinmedmere.dk/

Vi har talt med FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, der ikke selv har set den pågældende episode fra Viborg-kampen, og derfor kun kan udtale sig på det overordnede plan.

»Vi har et vagtkorps som vi evaluerer kampen med, og jeg har ikke modtaget evalueringen endnu og derfor kan jeg ikke udtale mig om den konkrete episode. Det er en anderledes periode vi er inde i, og det er en svær tid for vores fans, der er vant til til at kunne lave fest og “ballade”. Så længe det er inden for de regler der er, så er det rigtig fint. Nogle har fået lidt øl inden de kommer på stadion, og når du skal sidde stille er det en svær kombination. Det er afgørende, at der er de regler. Alle har en stor opgave, herunder også fanklubben, at vi passer på hinanden under pandemien,« siger Stig Pedersen og fortsætter:

»Der var en observatør fra Divisionsforeningen i fredags, og hans rapport er endnu ikke offentliggjort, men jeg har hørt, at han hæfter sig ved, at enkelte personer havde svært ved at blive siddende. Nogle gange er adrenalinen oppe at køre op og noget kunne være sagt på en anden måde. Fansene er uundværlige, og vi skal finde en løsning på det her, som alle kan være tilfredse med.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvad mener du om episoden, hvor vagterne midt under kampen har visiteret fansene?

»Jeg bakker op omkring vores vagtværn, der har vurderet, at der skulle visiteres under kampen og ser frem til en evaluering med dem,« udtaler Stig Pedersen.

Vi ville gerne have have hørt Red Prides udlægning af sagen, men formand Søren Christensen ønsker ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer