FC Fredericia spillede lørdag deres tredje træningskamp. Den fandt sted på udebane mod Kolding, som fredericianerne besejrede 3-2 på et mål af Nicolaj Ritter i kampens sidste aktion.

Efter i sidste testkamp ikke at have haft Anders Holvad og Samson Iyede tilrådighed, var der lørdag lavet om på det for FC Fredericia på den vindblæste bane i Kolding, der gjorde forholdene svære for de to hold.

Ingen af de to hold havde det store held med at skabe chancer, og det var derfor en chancefattig indledning på opgøret indtil, at Poul Ngongo udnyttede en svipser i den fredericianske defensiv og bragte Kolding foran 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Fra anden halvlegs start kom Samson Iyede på banen for FC Fredericia, og det gav mere liv i offensiven for gæsterne. Efter 65 minutter blev Kristian Kirkegaard spillet i dybden i højre side, og inde foran mål var Samson Iyede på plads og sparkede bolden i kassen til 1-1.

Bedst som FC Fredericia fik overtaget, kom Kolding foran 2-1 efter en tilfældighed. Efter 80 minutter ramte Rasmus Nissens frispark FC Fredericias mur og strøg i mål, men føringen varede ikke længe. Kort tid efter blev FC Fredericia tilkendt et straffespark, som Iyede bankede i kassen.

I kampens aktion lykkedes det FC Fredericia at snuppe sejren. Fredericianerne brød igennem i højre side, og bolden blev spillet tilbage til Nicolaj Ritter, der bankede bolden i mål til slutresultatet 3-2.