FC Fredericia var ved en fejl kommet til at skrive, at sæsonkortholdere ikke havde gratis adgang til pokalsemifinalerbaget mod Silkeborg IF.

Organisationen Danske Fodbold Fanklubber gjorde mandag aften FC Fredericia opmærksomme på, at de havde brudt et løfte i forbindelse med billetsalget til pokalkampen mod Silkeborg IF.

Foto: Danske Fodbold Fanklubber

Som det fremgår af ovenstående billede, havde FC Fredericia i et opslag d. 1. juli lovet sæsonkortholdere gratis adgang til alle hjemmekampe, inkl. pokalkampe. Da billetsalget blev offentliggjort til kampen mod Silkeborg IF fremgik det imidlertid, at der ikke var gratis adgang for sæsonkortholdere.

“Der er sket det, at det er en tidligere medarbejdere, der lavede det pågældende opslag. Det har ikke været normal kotume i FC Fredericia, at pokalkampe er inkluderet i sæsonkortet. Christian (Johansen, salgsansvarlig i FC Fredericia, red.) var ikke ansat på daværende tidspunkt, og var derfor ikke inde over betingelserne for sæsonkort. Det var en tidligere medarbejders opgave, og jeg var heller ikke selv opmærksom på det, da vi offentliggjorde billetsalget til kampen mod Silkeborg. Vi beklager fejlen, og lukker selvfølgelig alle med sæsonkortholdere ind uden, at de skal købe en billet til opgøret,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN.

Billetsalget til opgøret starter på torsdag, og foregår i Sportsmaster i Danmarksgade. Siddepladser til opgøret koster 130 kr., mens en ståplads koster 100 kr.

Opgøret mellem FC Fredericia og Silkeborg IF spilles d. 25. april klokken 17:30 på Monjasa Park.