FC Fredericia tabte 4-3 til Hamburger SV i dagens træningskamp. De fredericianske mål blev scoret af Kristian Kirkegaard, Dennis Høegh og Jibril Abubakar, der var med fra FC Midtjylland.

Som tidligere omtalt på AVISEN spillede FC Fredericia i dag en testkamp mod Hamburger SVs 2. Bundesligahold, og selvom der på papiret ventede hård modstand, så slap Michael Hansens mandskab godt fra opgøret, der blev spillet et hemmeligt sted i Tyskland.

Der kom gang i målscoringen fra start. Først bragte HSV sig foran i det syvende minut, men i det efterfølgende moment fik FC Fredericia hurtigt udlignet til 1-1 ved Kristian Kirkegaard, som var på pletten for det fredericianske mandskab.

27 minutter inde i opgøret kom FC Fredericia i front. Det skete, da Dennis Høegh kom på måltavlen, men et par minutter senere fik nordtyskerne udlignet til 2-2, der også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg var mere rolig, men efter 72 minutter lykkedes det de tysker værter at komme foran med 3-2, da Bakery Jatta scorede og med ti minutter igen var det Bobby Woods tur til at komme på måltavlen, da han scorede til 4-2, men med fem minutter igen bragte Abubakar spænding i kampen, da han fik bolden i mål til 4-3, der blev kampens slutresultat.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer