FC Fredericia har i dag afholdt generalforsamling, og i den forbindelse har klubben præsenteret et underskud på 1,4 millioner kroner.

FC Fredericia har haft et mere end sportsligt godkendt 2019, hvor holdet sluttede på sjettepladsen i NordicBet Liga-sæsonen 2018/19 og ved årets udgang lå holdet på en tredjeplads.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Til gengæld kommer klubben ud med hvad de kalder et utilfredsstillende økonomisk resultat på minus 1,4 mio. kr. og en negativ egenkapital på minus 2,9 mio. kr.

“Underskuddet er en en kombination af to ting. Det skyldes, at vi har fået færre indtægter end forventet og at vi ikke har fået det antal nye samarbejdspartnere vi håbede på. Vi havde håbet at få flere af de nye virksomheder i byen med, og det lykkedes ikke, og så har vi fået færre TV-penge end vi havde budgetteret med,” siger FC Fredericias bestyrelsesformand, Morten Rahbek, til Fredericia AVISEN, og fortsætter:

“Udgiftsmæssigt har vi haft en udgift til FC Ungdom og fanklubbens etablering har også kostet penge, og så har vi et mindre overforbrug af personaleomkostninger,” forklarer han.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia har været ude at foretage et lån, og det skal sikre den fornødne likviditet.

“Vi har nogle venligtstillede investorer, der har stillet et lån til rådighed,” siger Morten Rahbek, der afviser, at man sadler om såvel ledelsesmæssigt eller sportsligt som følge af underskuddet:

“Nej, det gør vi ikke, og det har vi ikke planer om. Hvis man sammenligner os med andre i NordicBet Ligaen er det begrænset hvor meget mindre organisation vi kan være, men vi skal i stedet være bedre til at få flere af de nye virksomheder i byen med,” slutter Morten Rahbek.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer