Fremad Amager kom hurtigt frem mod FC Fredericia, der dog ikke lagde sig ned. Et rødt kort efter en times spil ændrede kampens forløb, og FC Fredericia endte med at vinde kampen 1-3.

FC Fredericia gæstede søndag eftermiddag Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager holder til. Det stadion er et af de steder, som der er mest liv og historie i, når det kommer til NordicBet Ligaen. Fremad Amager er en traditions- og arbejderklub, og har også en solid fanbase, som altid er garant for at komme til kampene.

I forhold til pokalkampen mod Viborg, var alt igen ved det gamle i startopstillingen for Jonas Dals mandskab. Det var igen de velkendte folk som Christian Ege, Anders Holvad, Dennis Høegh, Christian Sørensen, Andreas Oggesen og Victor Torp, der udgjorde fundamentet på holdet.

Amager chokstartede. Hjemmeholdet fangede FC Fredericia på det forkerte ben og slog kontra. Lukas Engel var manden bag Amagers føringsmål.

FC Fredericia kom sig hurtigt over chokstarten. Anders Holvad havde et nærgående hovedstød efter et kvarters spil. Efter en halv time kom bolden helt ind. Offensivspilleren Dennis Høegh afdriblede Amager-forsvaret og kanonerede efterfølgende bolden i mål til 1-1.

Med 27 minutter igen tog kampen en ny drejning. Hjemmeholdets Samson Lyede fik rødt kort, og det overlod initiativet til FC Fredericia.

FC Fredericia udnyttede hurtigt overtallet. Først slog indskiftede Mathias Johannsen til efter en dødbold, og efter 70 minutters spil udnyttede Anders Holvad en fejl i Fremad Amager-defensiven og gjorde det til 1-3, som blev kampens slutresultat.

Med sejren er FC Fredericia på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen, hvor de nu har et point op til Thisted på tredjepladsen.

Annonce