I dag klokken 13:00 spiller FC Fredericia mod 2. Bundesligaklubben Hamburger SV. Kampen spilles for lukkede døre i det tyske pga. Covid-19 situationen.

FC Fredericia har tidligere mødt Hamburger SV’s U23-hold, men nu skal det fredericianske 1. divisionsmandskab op mod klubbens bedste mandskab. Det sker i en testkamp, der er kommet i stand, da tyskerne kontaktede FC Fredericia for et par uger siden.

»Vi skal bruge kampen til at få bragt spillere i kamp, som ikke har spillet så meget i den første del af sæsonen. Eksempelvis får Alexander Nybo spilletid, og så vil der også blive spilletid til spillere som Lukas Enevoldsen, Mathias Johannsen og Henry Uzo,« siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Til dagligt spiller Hamburger SV i 2. Bundesligaen, hvor de er på tredjepladsen. For et par sæsoner rykkede klubben ned i landets næstbedste række, men inden nedrykningen havde HSV altid været at finde i Bundesligaen og der kørte derfor en tæller med hvor lang tid, at klubben havde været i landets bedste række. Der venter derfor en traditionsrig modstander for FC Fredericia.

Opgøret mellem FC Fredericia og Hamburger SV livestreames, og efter opgøret vil man kunne læse et referat på AVISEN.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer