Med en sejr i årets sidste kamp mod HB Køge vil FC Fredericia sætte to tykke streger under et efterår, der har vist, at holdet er kommet langt under den nye cheftræner, Michael Hansen.

FC Fredericia skal have holdene omkring 7.-9. pladsen på afstand, og blandt de hold er HB Køge netop, og derfor er det essentielt, at FC Fredericia ikke taber og selvfølgelig allerhelst vinder, da det kan give ro på henover julen og frem mod de sidste seks kampe, der skal spilles i foråret inden rækken deles op i et op- og nedrykningsspil. FC Fredericai starter foråret ud med at møde topholdene Viborg og Esbjerg, hvor man som udgangspunkt ikke kan kalkulere med point. Derfor vil det være godt at have en buffer inden de opgør. Den resterende del af foråret er alle kampe, hvor FC Fredericia må anses som favoritter, hvis man ser bort fra udekampen mod Fremad Amager, der er et svært hold at møde på udebane.

Men kampen mod HB Køge bliver ikke nem. FC Fredericia er inde i en hård periode, hvor holdet lider under at mangle den fødte topangriber. Hverken Kristian Kirkegaard eller Dennis Heøgh, der har spillet pladsen, er en klassiske angribere. For at komme problemet i forekøbet med skader til Anders Holvad og Steven Enna, så hentede FC Fredericia Justin Shaibu, men han blev skadet og var ikke med i den seneste kamp mod Silkeborg og det sparker FC Fredericia tilbage til problematikken med at skulle benytte sig af typer, der ikke af natur er en klassiske angribere.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Samtidig har flere af de offensive profiler haft et formdyk. Agon Mucolli har i det meste af efteråret ramt et højt niveau, men han har manglet det sidste på det seneste, og det samme har været tilfældet for Christian Tue, der har været et frisk pust til FC Fredericia-truppen. Derfor kommer jule- og vinterpausen kærkommen for det fredericianske mandskab, som efter et hårdt efterår trænger til en pause for at få restitueret og koblet af. Inden da skal de lige mande sig op og sørge for at holde HB Køge på afstand i forhold til kampen om top-6.

Opgaven bliver ikke nem. HB Køge har spillet godt på det seneste efter, at holdet var inde i en stime med kun en sejr i fem kampe. I den seneste periode, efter landsholdspausen i midten af november, har det set bedre ud for Aurelijus Skarbalius’ mandskab, der har hentet to sejre, spillet en uafgjort og tabt en. Det seneste opgør endte 1-1 mod Viborg, og længe ligende det en HB Køge-sejr, men kort før tid lykkedes det den tidligere FC Fredericia-spiller Christian Sørensen at udligne til kampens resultat. Det er derfor et HB Køge-hold med tro på tingene, der gæster Monjasa Park i årets sidste opgør.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia og HB Køge tørner sammen lørdag klokken 15:00, og opgøret kan følges med liveopdateringer på AVISEN.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer